Merel krijgt een botox behandeling in Utopia 2

Merel krijgt een botox behandeling in Utopia 2

Dokter Firdausi komt langs om Merel een injectables behandeling te geven. Merel ontvangt hem hartelijk en loopt vervolgens met hem naar de tattoo shop. Hier zal de behandeling plaatsvinden. Dokter Firdausi gaat meteen aan de slag. Hij trekt zijn witte jas aan en legt zijn materialen klaar. Merel vertelt hem dat ze wel eens eerder een behandeling heeft gehad, zo’n vijf jaar geleden. Samen bekijken de twee Merel haar gezicht en bespreken ze waar hij de botox zal spuiten. Uiteraard legt Merel dit moment nog even vast met haar camera voor een vlog voordat de behandeling gaat beginnen. Een kwartier later en enkele vervelende prikjes verder is dokter Firdausi klaar. Merel rekent met hem af en is erg blij met de behandeling.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *