Merel heeft de vloer van de tattoo shop kapot gemaakt

Merel heeft de vloer van de tattoo shop kapot gemaakt

Tijdens de injectables behandeling van Merel die plaatsvond in de tattoo shop van Dylan, heeft Merel de tattoo stoel verschoven. Hierdoor is het zeil gaan scheuren. Na de behandeling loopt Merel direct naar Dylan toe om dit te vertellen. Hier schrikt hij wel even van. F*ck man, dit kan echt niet zegt hij. En wil dat dit snel opgelost gaat worden. Als Jessie er later bijkomt, besluiten de drie in de tattoo shop te gaan kijken. Wordt alsnog een duur grapje die botox van jou grapt Jessie. Ze bekijken de schade in de tattoo shop. Dylan besluit om het nu even provisorisch dicht te maken, want hij heeft morgen een klant. Daarna wil hij gaan zorgen voor een nieuw stuk zeil. Merel biedt aan de kosten van de vloer op zich te nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *