Shelley roept alle acteurs bij elkaar om de opnamedag te bespreken

Shelley roept alle acteurs bij elkaar om de opnamedag te bespreken

Vandaag is de grote dag voor Shelley. Vandaag vinden namelijk de filmopnames plaats op het Utopia 2 terrein. Onder andere Adriaan, Alexandra, Hiske, Jens en Jordie zullen een rol hierin vertolken. Shelley roept de groep bij elkaar om nog wat laatste dingen te bespreken. Shelley laat weten dat over enkele ogenblikken de visagie zal arriveren. De hoofdrolspelers zullen voornamelijk in de make-up gaan, de figuranten krijgen een poedertje. En laat vervolgens het draaiboek zien en vertelt ook dat er een special guest bij de opnames aanwezig zal zijn. Zullen de opnames vlekkeloos verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *