Franny spreekt Jordie aan, gaat hij verhuizen?

Franny spreekt Jordie aan, gaat hij verhuizen?

Franny loopt langs de dieren als ze Jordie tegenkomt. Ze spreekt hem aan. Ik had even een vraagje begint ze tegen hem. Jordie heeft namelijk afgelopen avond tegen haar gezegd dat hij gaat verhuizen en Franny is nieuwsgierig wat voor hem de planning is. Jordie legt uit dat hij niet geweldig slaapt in het huisje. Ook heeft Adriaan aangegeven dat zijn huidige huisgenoten hebben besproken wie ze als nieuwe huisgenoot willen als hij weggaat en dat Jordie de keus is geworden. Jordie is wel bang dat andere mensen het een probleem gaan vinden. Ook zegt hij dat Alexandra het erg jammer vindt dat hij uit het huisje gaat. Zullen de andere bewoners er problemen mee hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *