Brandon ontvangt een mail van zijn date

Brandon ontvangt een mail van zijn date

Brandon krijgt een e-mail! Zijn date van gisteren zou hem een berichtje sturen als ze de date geen flop zou vinden. En het lijkt erop dat ze dat niet vindt. Zijn date geeft aan het leuk te hebben gevonden en open te staan om opnieuw af te spreken. Als Dylan opmerkt dat ze het gezellig hadden, antwoordt Brandon dat het ook gezellig was. Gaat er een tweede date voor Brandon komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *