Acteercoach Mounira vraagt aan Gerrit waarom hij niet mee doet aan de Utopia film

Acteercoach Mounira vraagt aan Gerrit waarom hij niet mee doet aan de Utopia film

Gerrit en acteercoach Mounira staan in de keuken. Mounira vraagt zich af waarom Gerrit niet meedoet aan de film. Er zijn bepaalde afspraken gemaakt en die zijn niet nagekomen door Shell reageert Gerrit. En legt verder uit wat er volgens hem is misgegaan. Het is zoals het is geeft hij daarna nog aan. Mounira vraagt zich vervolgens af of er meerdere mensen niet meedoen maar Gerrit geeft aan dat dit niet het geval is. Mounira vraagt of ze nog wat voor hem kan doen. Gerrit laat weten dat dat niet hoeft. Zal de film van Shelley alsnog een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *