De acteur die langskomt in Utopia 2 is een grote verrassing voor Alexandra

De acteur die langskomt in Utopia 2 is een grote verrassing voor Alexandra

Shelley heeft een acteur van buiten geregeld voor de film. Alexandra loopt samen met Hiske naar de poort om de acteur te verwelkomen. Het is de zoon van Alexandra. Dat meen je niet zegt Alexandra als Jordie het terrein op komt lopen. Terwijl hij iedereen groet, beginnen de eerste tranen van Alexandra over haar wangen te lopen. Alexandra geeft Jordie vervolgens een grote knuffel. Het lijkt een grote verrassing te zijn voor iedereen. Hoe zal Jordie presteren tijdens zijn rol in de film?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *