Jessie is teleurgesteld in Merel en vraagt haar om uitleg. Zal Merel hem uitleg geven?

Jessie is teleurgesteld in Merel en vraagt haar om uitleg. Zal Merel hem uitleg geven?

Afgelopen avond zijn Jessie, Jens, Franny en Adriaan in gesprek in de silo. Jessie roept naar Merel, ze komt er niet bij zitten dus Jessie stelt zijn vraag van een afstand. Hij vraagt aan Merel of zij toen Jordie, de zoon van Alexandra, er de vorige keer was heeft gezegd dat de zoon van Alexandra meer haar type is dan Jessie. Merel ontkent dat. Nee, ik heb wel gezegd dat hij mijn type zou kunnen zijn. Merel vraagt zich af waarom hij dit vraagt. Als Jessie om zijn bron wordt gevraagd zegt hij dat het er niet toe doet. Ook vertelt hij dat zijn bron nog nooit tegen hem heeft gelogen.

Later op de avond staan Merel en Jessie arm in arm met elkaar. Ik ben super gek op je en dat moet je gewoon niet vergeten, zegt Merel. De sfeer lijkt kalm, ze zijn aan het napraten over de vraag die Jessie eerder op de avond gesteld heeft. Maar ineens lijkt de sfeer om te slaan, niet zo doen, je bent niet leuk, zegt Merel en ze draait weg van Jessie. Als Jessie vraagt wat er aan de hand is zegt ze dat hij haar raar aankijkt. Jessie snapt er niks van en dit laat hij merken. Merel antwoordt: Jes, ik ben doodzenuwachtig daarom doe ik zo geïrriteerd. Ik weet niet eens wat ik met mezelf aan moet. Merel gaat het plateau opruimen. Als Gerrit komt geeft zij tegen hem aan dat de zenuwen komen door het familiebezoek morgen. Hoe zal het familiebezoek verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *