Gerrit doet een leuke ontdekking en kan niet wachten dit nieuws te delen

Gerrit doet een leuke ontdekking en kan niet wachten dit nieuws te delen

Afgelopen avond zit Gerrit rustig achter de computer, wanneer hij iets leuks ontdekt. Gerrit lijkt hartstikke blij te zijn, door het geen wat hij ontdekt. Ik heb mijn eerste mok verkocht, zegt de mannelijke bewoner tegen Merel.  Merel geeft hem een high five. Ook Franny krijgt het nieuws te horen. Gerrit kijkt meteen waar hij de mok naartoe moet sturen. De mok moet helemaal naar Drenthe. Zal Gerrit meer mokken verkopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *