Merel breekt haar nagel en is meteen in paniek

Merel breekt haar nagel en is meteen in paniek

Merel lijkt de schrik van haar leven te krijgen. Ze was afgelopen avond in het sanitairgebouw bezig met haar was en legt Franny uit wat ze aan eten heeft gekocht voor haar bezoek. Als Merel haar hand terugtrekt uit de wasmachine zegt ze, o mijn god en laat haar vinger aan Franny zien. Dit kan echt niet, zegt Merel, dit is een noodgeval. Haar nagel is gebroken. Merel vraagt nog aan Franny of ze nagellijm heeft, maar helaas heeft ze dit niet. Franny spreekt met Merel af dat ze het morgen zal bijwerken. De twee vrouwelijke bewoonsters wensen elkaar een fijne nacht en gaan beiden hun eigen weg. Gaat het goed komen met Merel haar nagel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *