Franny lucht haar hart bij Brandon en Alexandra

Franny lucht haar hart bij Brandon en Alexandra

Vlak voordat ze naar bed gaat, moet Franny in het sanitairgebouw nog wat kwijt aan Alexandra en Brandon. Franny en Gerrit zijn de laatste tijd veel bij elkaar te vinden en dit is ook de rest van de bewoners opgevallen. Sterker nog: het is al weken het gesprek van de dag in de min i samenleving. Franny heeft van meerderen gehoord dat zij en Gerrit niet zo om elkaar heen moeten draaien. Hier is Franny nu wel een beetje klaar mee vertelt ze. Ik vind het gewoon niet leuk, geeft ze aan, dat is toch al lang voorbij? Ze wordt hier behoorlijk chagrijnig van. We zijn geen stelletje en dat zullen we ook nooit worden, laat ze weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *