Het bezoek van Merel heeft een verassing wanneer zij de poort in lopen

Het bezoek van Merel heeft een verassing wanneer zij de poort in lopen

Merel is vanochtend al druk in de weer geweest om er op en top uit te zien. Zo zat ze vanochtend al om 7 uur bij Franny om haar afgebroken nagel te repareren. Om negen uur verwacht zij namelijk haar moeder, broer en wat vriendinnen.  Om tien voor negen gaat plots de poort al open en stapt het bezoek van Merel de mini samenleving in. Merel rent op ze af en geeft ze snikkend een dikke knuffel. Jullie zijn veel te vroeg! Ik heb jullie zo gemist! roept Merel. Haar vriendin heeft ook nog goed nieuws, ze is namelijk enkele dagen geleden bevallen. Merel barst in tranen uit. Benieuwd hoe het bezoek verder verloopt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *