Dylan is flink gefrustreerd door Merel

Dylan is flink gefrustreerd door Merel

Gisteren zorgde Merel voor een duur grapje. Tijdens haar injectables behandeling verschoof ze de tattoo stoel en scheurde het zeil in de tattoo shop. Toen ze dit aan Dylan meldde reageerde de hij teleurgesteld maar toch bleef hij kalm. Samen met Jessie en Merel keek hij vervolgens naar een passende oplossing. Toch zit het hem vandaag behoorlijk dwars. Hij heeft besloten de afspraak met een klant af te zeggen vandaag door dit. Hij vindt het niet hygiënisch om zo een klant te ontvangen en wil niet het risico nemen om zijn vergunning kwijt te raken. Als hij achter de computer zit, toont hij zijn frustraties ook aan Adriaan. Ik moet het maar weer oplossen moppert hij. Adriaan snapt helemaal waarom hij gefrustreerd is. Hoe snel gaat het zeil vervangen worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *