Hoe denkt de moeder van Merel over Jessie en Merel als stel?

Hoe denkt de moeder van Merel over Jessie en Merel als stel?

Het bezoek van Merel is in Utopia 2. Merel was erg blij haar familie weer te zien en ook Jessie neemt even de tijd om met de moeder van Merel te kletsen. De moeder van Merel lijkt blij te zijn met de omgang tussen Jessie en Merel. Ik vind jullie top benadrukt ze. Jessie krijgt de glimlach niet meer van zijn gezicht en lijkt het leuk te vinden dit te horen. Ze bespreken de situatie samen omtrent de relatie tussen hen. Het enige wat ik wil is dat Merel blij is geeft Jessie aan. De moeder van Merel lijkt dit alleen maar mee eens te zijn en lijkt het fijn te vinden hoe de twee met elkaar omgaan. Je bent hartstikke lief voor haar. Ik vind jullie een hartstikke leuk stel eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *