Mark, Wilco en Chris over de nominaties

Mark, Wilco en Chris over de nominaties

De stemronde komt weer dichterbij, het heeft even geduurd maar 24 februari vinden de nominaties weer plaats. De meeste zijn er nog niet zo mee bezig maar Mark, Wilco en Chris hebben het er gisteren wel even over gehad…

Terwijl de heren een potje aan het darten zijn begint het gesprek al snel. Chris zegt eruit te zijn, hij geeft 3 stemmen aan Joey. Als het dan een beetje mee zit krijgt hij nog 3 stemmen en dan heeft hij er 6. Dan is hij in ieder geval genomineerd. En ik denk dat ik ook wel genomineerd zal worden maar als hij eruit gaat heb je kans dat LauraB vanuit zichzelf eruit gaat. Dan duurt het nog één maand dan gaat Laura eruit en misschien dezelfde maand gaat Gio eruit. Ik denk dat zij echt wel voor eind maart uit zichzelf gaan. Dan heb je in één keer 4 mensen waarvan 3 van de oude kliek die in een keer weg zijn. Ik denk dat je dan een hele omslag kan maken, in een hele andere richting. Denk jij niet dat Patrick eruit gaat vraagt Wilco aan Chris. Ehm antwoordt Chris, die zou 2 maanden later mogen. Chris heeft ook zijn twijfels aan Gaby, maar die kan nog wel onder de hoede van Collie genomen worden. Naomi komt ook wel weer op haar pootjes terecht, die wordt wel verliefd op een ander. Gabriëlle dan vraagt Mark, Chris vindt haar wel goed, zij gaat het magazine ook doen. Mark verwacht dat veel mensen op de bank komen, het zal druk worden en Wilco sluit zich erbij aan. Mark denkt 4 mensen: Patrick, Wilco, Chris, Joey, en Colinda. Chris denkt ook wel dat hij erop zit, ik ben erg tegendraads. Volgens Wilco valt het wel mee… We zullen het over een aantal weken mee gaan maken. Wat denken jullie? Wie komt er op de schopstoel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. victoria at 13:42

  Wilco!!!! “Alles ligt aan Patrick” zegt hijzelf voortdurend tegen anderen. Een rasechte stoker. Over de schutting ermee!!!

 2. David Brigham at 11:52

  Ik vrees vijf man met ieder zo’n 6 punten: Patrick, Naomi, Gaby, Chris, en Wilco. Dus ik hoop maar dat Joey en Gio en de Lauras etc zo slim zullen zijn hun stemmen te bundelen en er voor gaan zorgen dat het er maar drie worden met ieder 8 punten, door op Wilco en Ivan te stemmen: Patrick (krijgt van iedereen al), Wilco, en Ivan. Ik denk wel dat zowel Colinda als Nicole erg zullen opknappen als hun liefjes eruitvliegen…. Mischien worden side-kick Mark en paranoid Pat ook beter te pruimen als Wilco gaat.

  Ik ben het met je eens, Willy, dat de niewuelingen Gaby, Bjorn, en Naomi weinig toevoegen, maar ze maken in ieder geval geen ruzie en kampen zoals Wilco en Ivan.

  Wat stemt die Chris toch altijd eigenaardig! Vorige keren ook al met zo’n kronkel.

 3. Willy at 11:25

  Van mij mag Naomi, en gio eruit, dat gelebber een hele dag, word je toch beroerd van!!!!! Gio doet nog wat maar Naomi is er om te flirten en niet meer. Gaby mag ook gaan, weinig toegevoegde waarde,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *