Update: een “bouwtekening” voor de “nieuwe” Le Luifel.

Update: een “bouwtekening” voor de “nieuwe” Le Luifel.

Mark_b2

Zien jullie wat ik zie in deze bouwtekening?

 

Ja! de heren architecten onder ons die deze “bouwtekening” zien, krommen de tenen… en terecht!

Maar okay, we weten Wilco heeft andere “gaven”, waaronder het tekenen dus niet valt.

Je ziet inderdaad een vierkantje (“stel dit is Le Luifel”, volgens Wilco), dat viel in het filmpje te zien en vervolgens tekent Wilco daar zijn “uit- en aanbouw” bij: het vierkantje wordt aan de bovenkant en aan de zijkant vergroot. Zie de kopfoto van dit bericht.

 

Dat is de bouwtekening…. Ach in Utopia is toch ook alles mogelijk.

 

Wilco vertelt enthousiast aan Mark wat zijn plan is, “een stuk erbij, hier en daar – en dan de wand eruit, dan hebben wij een koude kant”. Daar zou dan de vriezer komen, de kassa erop en al die “rotsooi”, zoals Wilco het letterlijk aan Mark vertelt. En aan de andere kant zou dan de bakwand komen en de loopruimte

 

Mark is van mening dat hij lekker simpel wil beginnen: Een koelbox met ijssies, snel geld verdienen! ( de boekhouder in Mark, snel geld verdienen). Mark zegt duidelijk tegen Wilco dat hij géén zin heeft om een milkshake en slagroommachine uit elkaar te houden.

Mark_b1

Het gesprek gaat nog even door en de tekening wordt serieus bekeken. Verder reppen de heren géén woord over het probleem waarvoor zij staan. Het bericht van de brandweer, dat Le Luifel niet dichter bij de Loods mag komen te staan. En waarop Mark fel reageerde “anders steken wij hem toch in de fik”. Dit konden jullie in het eerder geplaatste bericht lezen:  “vervelend nieuws voor Le Luifel” , de link naar dit artikel zien jullie onderaan in dit bericht. Als je deze rode tekst aanklikt kun je het bericht, waarop dit bericht een update is, terug lezen.

Dit bericht is voor jullie de update op het eerder geplaatste bericht. Om jullie te laten weten dat de heren met oogkleppen op verder plannen maken.

 

Wat denken jullie? Gaat dit plan slagen of gaan zij toch uiteindelijk serieus nadenken, hoe zij het beste de huidige problemen aanpakken in plaats van over “uitbouwen” te spreken?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Tineke at 19:14

    Ik geniet van het feit dat het niet gaat lukken Wilco en mark zijn heel erg vervelende ventjes, dus ik kan niet wachten tot dat ze echt de fik erin doen , dan geniet ik pas echt.
    De brandweer zegt precies wat al eerder door mede bewoners is gezegd, dus jee laat alle plannen maar mislukken.

  2. anneke at 11:42

    Het is een raar stel die twee ijs verkopen maar nog gekker is de mensen die de markt bezoeken koopt het wel hoe smerig het daar ook is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *