Vervelend nieuws voor Le Luifel

Vervelend nieuws voor Le Luifel

Mark en Wilco hadden het plan om friettent Le Luifel dichterbij de loods te zetten. Echter is er verveled nieuws, en dat plan lijkt in duigen te vallen…

Wilco heeft namelijk een mailtje ontvangen op de laptop, en aan zijn hoofd te zien met een mindere mededeling. Hij heeft namelijk friettent Le Luifel laten controleren door een brandweer inspecteur. Alles leek prima maar er is toch een probleem. De friettent moet namelijk 5 meter vanaf de gevel staan. Anders is het te gevaarlijk. Dit komt er dus kort op neer dat Le Luifel niet verhuisd kan worden en er niet van binnenuit geserveerd kan worden. Mark is ook erg teleurgesteld en reageert resoluut, dan steken we hem nu in de fik. Het lijkt er erg op dat de mannen de handoek in de ring willen gooien. Echter hebben de twee later nog wel een gesprek. Toekomstplannen wel te verstaan, de twee willen Le Luifel uitbouwen met mogelijke verkoop van ijs. Eerst gewoon via een koelbox om de kosten er zo snel mogelijk uit te krijgen. Later is er wellicht meer mogelijk. Zullen de twee doorzetten of is dit het einde van de friettent?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 18:24

  Zo’n achterlijke reactie van Mark verbaast me niets. Ik vind het een engerd met dat piep stemmetje. Maar zo’n man kan dan ook alleen in een groep als dit functioneren als penningmeester.Elders zou hij allang problemen hebben gehad denk ik.

 2. rina at 11:02

  Ik vind dat Mark iets te veel met de centjes bezig is, en geen rekening met de mening van anderen houd.
  Dis is niet het gevoel wat Utopia behoort hebben.
  Niks kan er meer zonder ruzie.

 3. adriana46 at 01:50

  Gezien het late tijdstip van mijn reactie, houd ik de reactie ook kort, maar ik wil wel even mijn mening ventileren en dat is in één zin:

  Wat een “volwassen” uitspraak van onze “super” boekhouder: ” dan steken we hem nu in de fik”…………

  (hoop dat hij mettertijd niet zijn boekhouding in de fik steekt als hij een controle krijgt van de Belastingdienst!).

 4. Denise at 01:34

  Dat haddeb ze zelf toch ook na kunnen dat de brandweer dit nooit zal goed keuren!!! en tja warenheid van keuring,zet daar maar ?? bij..kwa de hygiene schommeld er daar nog veel aan !!! .Maar in utopia kan alles toch!! zal er zelf nooit wat nemen daar….

 5. lena at 00:57

  Prima als ze ook alle andere inkomsten zelf betalen. Want laten we eerlijk zijn als ze niks verdienen eten en slapen ze ook voor niks. Gas water en licht. Vindt niet dat ze alles zelf mogen houden. Wel een groot gedeelte maar ze zouden sowieso voor alles onkosten moeten opdraaien plus stageld. Want de klanten komen niet alleen voor een frietje. Zonder evenementen geen klanten. Als iedereen alles zelf houdt komt er niks in de bv en is er geen gezamenlijk geld. Dus ieder voor zich of allemaal voor elkaar. Niet met twee maten meten.

 6. Ladybug at 00:02

  De waren wet is vorig jaar langs geweest voor de keuken en dacht je niet dat le Luifel had mogen draaien als het niet in orde was geweest? De Luifel is voor 100 % door Wilco en Mark gefinanciëerd en van mij mogen ze dan ook de winst houden als dat er van komt.Het is ronduit belachelijk als ze van hun inkomsten de BV moeten spekken! Dan kunnen anderen die geen enkele waardevolle bijdrage leveren
  ( en dat zijn er genoeg)daaruit geld krijgen? No way! Niet eerlijk.Ik hoop dat de Luifel goed gaat draaien en dan komt dat vriezertje voor het ijs er ook wel.

 7. Petra at 22:14

  IJs uit een koelbox? dat is leuk in de winter, wanneer er niemand ijs wil, maar in de zomer??? En dan zeker raketjes verkopen voor 3 euro………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *