Bjorn heeft Ivan’s huwelijk gered

Bjorn heeft Ivan’s huwelijk gered

Gisteren heeft Ivan een leuke maar ook romantische verrassing voor Nicole geregeld. Wel eens waar met hulp van Bjorn maar het was zeker geslaagd! Bjorn is erg benieuwd hoe Nicole reageerde en gaat dan ook het gesprek aan.

Wat vond ze ervan gisteren vraagt Bjorn nieuwsgierig als Ivan aan het schilderen is. Ivan vertelt dat de verrassing met de ballonnen het mooiste is wat iemand ooit voor Nicole heeft gedaan. Bjorn is blij om dit te horen maar is ook nog ergens anders benieuwd naar. Hij vraagt hoe het nou precies zit met de relatie tussen de twee. Ivan antwoordt weet je wat het is, ik ben iemand die heel dominant is. Dat weet ik van mijzelf maar ik ben eerlijk en transparant. Ik zeg waar je aan toe bent… Echter laat Ivan ook blijken blij te zijn met de hulp van Bjorn. Want hij sluit het gesprek af met Je hebt ons huwelijk gered jongen. En Bjorn die is helemaal blij dat hij Ivan (en Nicole) heeft kunnen helpen. Zal er binnenkort een huwelijksaanzoek komen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Saskia at 02:35

  Wat een onzin allemaal.
  Jullie met je bla bla bla, jullie praten over dingen waar jullie nog geen millimeter verstand van hebben.

 2. adriana46 at 01:57

  Ik hoop niet dat er een huwelijksaanzoek komt. (Rienk zou een opleiding krijgen tot trouwambtenaar heug ik mij……, dat is uiteindelijk met een sisser afgelopen).

  Als Nicole enigszins haar verstand nog kan laten werken en af en toe die roze bril afzet, zegt ze bij een huwelijksaanzoek: “misschien later, buiten deze poorten”. Want ik denk, zonder vooroordeel, maar gewoon rondkijkend in mijn omgeving, dat een eventueel huwewlijk snel spaak loopt. Wij zijn absoluut geen dominante mannen gewend, even is dat leuk als je zo verliefd bent, dan zou je zelfs zijn voeten kussen. Maar die eerste verliefdheid gaat voorbij en dan realiseer je je: “wat was ik toch een maf”.

 3. Ladybug at 00:08

  Maar wat is er over van die zelfbewuste Nicole? Ik zie een afhankelijke Nicole met angst ogen. Ivan wil terug naar zijn roots. Nou Rina, dan levert Nicole meer in dan “iets “. Daar is de vader de baas en de echtgenoot.Ook kan ze de kleding die ze nu draagt wel vergeten. Ze zal in een totaal andere wereld stappen en als ze dat doet wens ik haar heel veel kracht en sterkte. Want Ivan is alleen aardig als hij gehoorzaamd wordt.

  • Denise at 00:52

   ladybug, dat heb je helemaal goed!!Ivan kan best een werke zijn.maar vindt hem zef ook heel dominant .Ook na andere toe.In zijn cultuur in dat land is hun wil wedt..hoop voor nicole,dat ze de juiste beslissing gaat nemen!!ga ze wel vior hem ,kan en wil ik haar zeggen,meis denk goed na en doe het niet..Wordt weer jezelf,wat je nu totaal niet bent meis..

 4. rina at 21:05

  Ivan is dominant, dat geeft hij zelf toe maar Nicole is heel verliefd op hem.
  Hij gaat dwars tegen zijn familie in en dat is heel wat voor moslims , dat hij dat voor haar over hebt vind ik top.
  En zij zal als ze die keus maakt ook iets in moeten leveren dat is nou eenmaal zo in verschillende culturen en anders moet je daar niet aan beginnen.
  Dat heet respect voor elkaars cultuur.

 5. David Brigham at 18:10

  Dit soort “ondervragingsgesprekjes” zijn altijd op bevel van ZK, dus die hebben ook de hele “romantische” verrassing gepland, reken maar. En mutsje trapt er gewoon in. Ach ja.

 6. Jan at 17:24

  Als Nicole daar ja op zegt dan kan ze haar vrije leven wel vergeten onder die dominante kerel. Denkt zeker dat je met een paar ballonnen een vrouw over de streep kunt trekken. keihard nee roepen en wegwezen bij die gast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *