Een levensgrote Charlotte voor Laura

Een levensgrote Charlotte voor Laura

Omdat Laura het moeilijk heeft en Charlotte erg mist heeft LauraB iets kunnen regelen. Charlotte is namelijk in Utopia gearriveerd. Niet de echte maar een grote kartonnen versie van haar vriendin! Dit cadeau is speciaal voor haar verjaardag, 13 februari wordt Laura namelijk 26. Het cadeau is nu nog verstopt en LauraB spreekt met Chris de plan van aanpak even door.

Weet je wat we gaan doen zegt LauraB tegen Chris met een grote glimlach. Laura moet als ze jarig is ’s morgens al knap zijn en gaan we met die pop de trap op lopen. Ja antwoordt Chris met een snorretje erbij? LauraB lacht, nee zegt ze en ook geen bril. Vervolgens  bespreken de twee de gevoelens van Laura even door. We hadden het er al over gehad begint Mark te vertellen. Ze zat er mee en er stonden dingen in de brief waar je misschien conclusies uit kon trekken… En dan alle stukjes een beetje bij elkaar. Met andere woorden we zien elkaar de 24e of iets. Of deze maand of over 2 maanden. Zo was het volgens LauraB niet bedoeld. Dat denk ik ook niet antwoordt LauraB. Maar door die brieven ga je wel lopen nadenken aldus Mark. Daar moet LauraB hem wel gelijk in geven, Laura is ook een denker. Maar zoals het geschreven was was het niet bedoeld benadrukt LauraB nogmaals. Nee zegt Mark maar ze heeft vandaag gelijk de brieven weg gedaan. Ja zegt LauraB en ze is duidelijk geweest. Ik heb ook gezegd dat ze moet genieten van de tijd hier en het beide even los moeten laten gaat Mark verder. Ja zegt LauraB maar ze houden wel van elkaar en dat ze niet bij elkaar kunnen zijn is dan wel lastig. Maar ze gaan wel goed met de situatie om. Hoe het hier buiten loopt weet niemand. Volgens de twee is Laura jaloers op Charlotte maar dat is meer omdat ze zo gek op haar is. Maar voegt LauraB eraan toe, Charlotte heeft wel meerdere keren bevestigd dat het goed is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *