Gaat Laura de 14e uit Utopia?

Gaat Laura de 14e uit Utopia?

Voordat Laura een tatoeage mag zetten zijn er nog enige voorbereidingen nodig. Diana is al druk bezig en Laura gaat even koffie voor de tattoo artiest halen. Tijdens het koffie zetten komt ze LauraB tegen. De dames hebben het kort over de post, LauraB is er erg blij mee. Ook dat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden vond het thuisfront erg leuk. Laura antwoordt dat het ook erg leuk is en voegt eraan toe dat ze snel langs komt om gezellig mee te lezen. Daarna gaat ze weer terug naar de tattoo shop.

Lekker warm he vraagt Laura aan Diana. Heerlijk antwoordt de tattoo artiest. Laura zegt dat ze de kachel 2 dagen aangehouden heeft en dat resulteert in die lekkere warmte. Bijna jarig mop zegt Diana om maar ergens anders over  te beginnen. Tja zucht Laura en Diana is benieuwd of ze er zin in heeft. Neujh antwoordt Laura, hier jarig zijn ik weet niet… We gaan niet zoveel doen hoor gewoon een beetje drinken en een beetje muziek draaien. En dan de 14e kom je eruit vraagt Diana. Jazeker antwoordt Laura. Diana vindt dat wel gezellig… Waar ze precies over spreken en welke 14e van de maand ze uit Utopia gaat is ons niet duidelijk. Wellicht bedoelen ze iets anders?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. ah at 14:31

    Laura, blijf svp. Er zijn genoeg saaie muizen in de huidige Utopia. Jij brengt tenminste wat plezier in de brouwerij. Groetjes Andreas.

  2. frank at 16:18

    Wat een belachelijk T-shirt met een knots van een taalfout erin. Het moet zijn Boys suck of Boy sucks, maar niet Boys sucks. Zo iemand zal je moeten tatoeëren. Krijg je teksten als: ik houdt van jou, of: voor altijt. Fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *