Le Luifel versie 2.0?

Le Luifel versie 2.0?

Eerder schreven we al over het slechte nieuws van friettent Le Luifel. Echter hebben de heren besloten door te zetten. Ze willen de friettent uitbouwen. Echter hebben de heren vandaag een ander plan. De huidige frietkraam verkopen en een nieuwe aanschaffen die groter is. Le Luifel 2.0?

Om de friettent door te ontwikkelen zijn de heren nu op zoek naar een grotere kraam. Mark is gaan zoeken en heeft er een gevonden. Echter zit er wel een prijskaartje aan, zo’n 3000 euro. Maar Wilco vindt dat ze het gewoon moeten doen, Mark daarin tegen is wat minder enthousiast. Als ze de kraam kopen gaan ze namelijk weer de min in. Volgens Wilco heeft het concept zich inmiddels wel bewezen. We halen er plezier uit waarom niet? We kunnen de oude Luifel verkopen en zo een deel van de investering terug verdienen. Dit wordt Le Luifel 2.2! Mark wil het eerst overleggen en het niet erdoorheen te drukken. De verkoper wordt gebeld met de vraag of hij de kraam langs kan komen brengen. De verkoper is eerst een beetje achterdochtig en denkt dat het om een grap gaat. Zoek het maar op via internet, Wilco Utopia. De man controleert dit en vindt het prima om de kraam langs te komen brengen. Maar… Mark verwacht teveel weerstand vanuit de groep en uiteindelijk na veel wikken en wegen belt Wilco de verkoper terug. Hij deelt mede dat ze het toch maar niet doen, het gaat hier toch wat moeizamer dan we verwachten. De verkoper is uiteraard teleurgesteld… Zal er nog een Le Luifel 2.0 of zoals Wilco dat zegt 2.2 komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 17:32

  Met “leedvermaak” lees ik dit bericht. Ik gun hen dat het mislukt. Dat klinkt raar uit mijn mond, maar dat is om de manier hoe ze het doorgedrukt hebben met het niet delen van de winst en ook geen stageld af te geven. Ze zijn ook concurrerend bezig op de inkomsten van de B.V., want daardoor zullen er minder pannenkoeken verkocht worden etc. Nee een zéér egoïstische denkwijze, in dat wat een (ideale) samenleving/Utopia zou moeten zijn.

  Dus als het plannetje van de heren mislukt dan juich ik dat toe. Typisch in dat eerdere bericht hier op de site stond dat Mark zich uitliet Le Luifel in de fik te willen steken en nu lees ik dat Wilco dat “tyvus”ding in de fik wil steken.

  In ieder geval zitten Mark en Wilco met deze uitspraak op een spoor: de fik erin. Eerst verzekeren dan Mark, dat weet je toch wel als boekhouder. Als je voor het motto gaat: in de brand, uit de brand… zorg dan dat wij het niet meekrijgen in de livestream of in het bereik van de 360 graden camera’s.

  Goed dat ze er vanaf zien (de enige wijze beslissing!), eerst eigen geld geïnvesteerd en willen dan geen winst delen. Nu moet Le Luifel weer verkocht worden en een grotere willen kopen en dan wel aanspraak op de B.V. doen….!?

  Foei Mark, ik ga steeds meer twijfelen (twijfel had ik al direct, maar die wordt iedere dag sterker,) niet alleen aan jouw kundigheid, maar nu ook zeker aan jouw EERLIJKHEID !

 2. anneke at 13:43

  Die Mark en Wilco beslissen maar wat er gaat gebeuren daar want de b.v. moet wel inversteren
  maar ze willen geen geld in de b.v. stoppen met wat er verdiend is
  En er is geen geld voor de nieuwe eerst die man gek maken en dan toch maar niet kan je zien dat ze niet nadenken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *