Wilco helemaal klaar met Le Luifel

Wilco helemaal klaar met Le Luifel

Le Luifel is vandaag onderwerp van gesprek in Utopia. Nu de uitbreidingsplannen niet doorgaan is Wilco er helemaal klaar mee.

Hij heeft verschillende gesprekjes / discussies met bewoners. Het komt erop neer dat hij zijn investering van 2400 euro terug wil. Joey zegt dat dat gewoon geld van de BV is maar Wilco is het daar niet mee eens. Als ik iets geïnvesteerd heb mag ik er eerst mijn investering uit halen, daar hoeft niet eens overlegd over te worden. Ook vindt hij dat Le Luifel helemaal niet bij horeca hoort. En nu ze het willen laten groeien komt er weerstand. Chris sluit zich bij dat standpunt aan. De gemoederen liepen hoog op en we hebben niet alles in detail kunnen volgen. Mochten er video(‘s) komen zullen we deze toevoegen.

Wat later gaan Wilco en Mark buiten in gesprek. Wilco wil dat de frietkraam op dagen van de markt dicht is. Dan hoeven ze immers niets af te dragen aan de bv. En als ze dat niet willen steek ik de fik erin! Mark lacht en zegt dat zie ik ook nog wel gebeuren. Echter is hij het niet eens met het idee om met markt dagen dicht te gaan. Tijdens marktdagen zijn we gewoon open, dan werk ik voor de bv en houdt jij de helft voor jezelf. Ze zitten niet op een lijn maar Mark en twijfelt erg. Uiteindelijk lijken ze er toch uit te komen want Mark gaat toch akkoord om tijdens markt dagen dicht te gaan. En zal alleen op vrijdagen open zijn.. Wilco gaat vervolgens naar binnen, hij is niet te genieten…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. de steuker at 18:51

  It,s my wat or no way is het motto van de driftkikker.Een grote egoist die in principe niets met de bv heeft.Een grote mond is zijn handelsmerk.Wat een onaangenaam persoon.

 2. anneke at 14:04

  Het was eerst de kraam van Mark maar nu heeft Wilco ook een deel er in heeft beslist Wilco wat er gaat gebeuren en Mark doet maar wat Wilco beslist volgens mij is hij bang voor die Wilco man wanneer ga je nu eens tegen die l*lhannes in job doe ook eens je mond open het is ook van jouw
  En wanneer willen ze dan open
  Als Wilco de brand erin steekt zijn we die kwijt wegens brand richting
  En waarom wil hij zijn geld terug hij heeft hem toch gekocht van het geld dat hij kreeg met het erin blijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *