Utopia nieuwtjes 11 februari

Utopia nieuwtjes 11 februari

De Utopia nieuwtjes van 11 februari kun je hier terug vinden. We hebben alle kleine gebeurtenissen op een rijtje gezet, zodat je niets hoeft te missen!

  • Patrick is erachter dat Wilco en Colinda samen slapen op de vide. Hij kan er wel om lachen zo bespreekt hij het met Gaby. Volgens hem gaat Wilco vanzelf wel op zijn bek. (zie video)
  • Joey wil voor Valentijn iets aan zijn vriendin LauraB geven. Hij heeft een mooie armband op internet gezien en belt een bedrijf op. Hij vraagt de verkoopster of ze ook langs kunnen komen in Utopia. Echter weigert de mevrouw… Plannetje mislukt.
  • Patrick heeft bezoek van een mevrouw die het bijzondere verzoek deed om een houten beeldje te maken als aandenken aan haar overleden zoon. Patrick liet een ontwerp zien en de mevrouw is helemaal blij met het nu al behaalde resultaat. Ook laat de mevrouw een fotoboek zien met onder andere haar overleden zoon op foto.
  • Bjorn heeft een gesprekje gehad over de nominaties die over een aantal weken plaats zal vinden. Hij vindt het spannend maar voegt eraan toe dat hij het gewoon maar over zich heen laat lopen. Ik heb nog genoeg plannen om uit te voeren. Volgens Ivan zit het wel goed en hoeft hij zich geen zorgen te maken.
  • Er wordt wederom hard gewerkt aan het cordwood huis van Nicole. Momenteel is er 15oo euro geinvesteerd waarvan Nicole 1000 euro zelf ingelegd. Volgens Nicole wordt het huisje volgende week opgeleverd. We zijn erg benieuwd of dat gaat lukken…
  • Cadeautjes zoeken voor Valentijnsdag, best moeilijk. Laura, Naomi en LauraB zijn druk op zoek met behulp van de laptop voor een geschikt cadeau. Uiteindelijk willen de dames een jacuzzi laten komen. Gezellig met een glaasje champagne erbij. Leuk idee?
  • Patrick heeft pannenkoeken gebakken, ook goed doorbakken net zoals Vanessa deed. (zie foto)
  • Nicole is druk bezig geweest met haar cordwood huis, zonder hulp van mannen. Ze wil een statement maken.

Uiteraard zullen we dit bericht nog aanvullen, kom je regelmatig even terug? Niets meer missen? Volg ons op Twitter en Facebook!

Speciaal bezoek voor Patrick

Bezoek voor Patrick om over het herdenkingsbeeldje te praten

 

Cordwood huis Nicole

Cordwood huis in aanbouw\

Pannenkoeken gebakken door Patrick

Doorbakken pannenkoeken van Patrick

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *