Zitten Naomi en Gaby in de gevarenzone?

Zitten Naomi en Gaby in de gevarenzone?

Naomi en Gaby zitten buiten op een bankje en gaan het gesprek aan over de nominatie ronde die over 2 weken plaats zal vinden. Naomi denkt dat zij samen met Gaby in de gevarenzone zitten.  Naomi vertelt aan Gaby waarom ze dat denkt, ze halen namelijk niet het meeste geld binnen voor de BV. Ook vinden beide dames het jammer dat de groep denkt dat ze weinig actief zijn. De twee denken dat het komt doordat ze niet altijd veel input brengen tijdens bijvoorbeeld een centraal. Daarom valt het wellicht niet op dat ze wel iets binnen brengen voor Utopia bv. Maar de dames willen er ook graag iets mee doen. Ze hebben voldoende ideeën en willen graag meer evenementen organiseren. Zo wil Naomi graag een modellen dag organiseren en Gaby blijft bij haar geloof en wil meer kerkdiensten. Ook willen ze elkaar graag helpen en samen iets doen. Zo wordt er een jongerenevenement geopperd. Een groot feest met een dj! Zullen de twee daadwerkelijk iets met hun bevindingen doen? Of lopen ze daadwerkelijk gevaar?
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. ah at 13:34

    Naomi en Gaby, alle begin is moeilijk maar ik denk dat jullie wel aardig safe zitten. Maak vooral geen ruzie zoals Wilco en Patrick doen.

  2. Willy at 09:41

    Dat word niks met die twee, ga naar huis, ga een opleiding volgen, of werken, ze zijn veel te jong hiervoor, een volleerd fotograaf op 19 jarige leeftijd? Je mag wel heel goed zijn wil je hier geld mee verdienen,die fotos van naomi kan iedereen maken, en gaby ,alleen maar kerkdiensten? Er is meer in de buitenwereld te doen. Dus ik zou zeggen, word maar eens droog achter je oren.

  3. Linda at 23:17

    Naomi is echt wel actief hoor.. in bed bij Gio… en die Gaby kerk diensten… mens ga na huis na je eigen kerk in je stad- dorp.. foei foei ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *