Patrick en Mark hadden een kleine confrontatie

Patrick en Mark hadden een kleine confrontatie

Patrick en Mark hadden een kleine confrontatie. Mark zou iets gezegd hebben over een mede bewoner en dat heeft Patrick opgevangen…

Terwijl Mark druk bezig is met friet bakken in Le Luifel praat hij met Ivan. Hij heeft het over popie jopie gedrag en zodra Patrick dat hoort zegt hij wat ben jij een roddel reet. Wat is er vraagt Mark die zich nergens van bewust is. Je bent een roddel reet zegt Patrick nogmaals. Nee nee nee antwoordt Mark. Ik hoor het toch gaat Patrick verder. Ja zegt Mark, het is toch zo?! En de waarheid?! Ja zegt Patrick hoe jij met mensen deed kon ik niet mee omgaan. Nee zegt Mark, daarom heb ik het Ivan net ook uitgelegd toen hij ernaar vroeg. Daar is toch niks roddelen aan toch of wel?! Jij maakt er een probleem van! Nee hoor antwoordt Patrick. Jawel zegt Mark, jij komt hier demonstratief hier heen. Ik maak er geen probleem van! Het is hoe je nu weer praat gaat Patrick verder. Je bent de agressie zelf man en loopt maar weer terug naar de loods. Ivan snapt er niet zoveel van en vraagt wat er nou precies gebeurd is. Ja zegt Mark ik heb één ding geleerd van Stop Pesten Nu het ligt aan de ontvanger! Het lijkt erop dat Mark het gedrag van Patrick een beetje zat is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *