Utopia fan mening van: Tineke

Utopia fan mening van: Tineke

Wij hebben een artikel gemaakt: Utopia mening van een fan daarin willen wij graag iedereen de mogelijkheid geven om zelf een eigen geschreven stuk in te sturen die wij dan zullen plaatsten in een artikel.

Vandaag plaatsen wij de mening van: Tineke

Utopia daar was de bedoeling als ik het goed begrepen heb proberen een perfecte samenleving te vormen met een groep mensen van allerlei komaf. Ik dacht dit is het programma waar ik naar wil gaan kijken want de samenleving is verre van iets. Dus ik had hoge verwachtingen van dit programma een samenleving te maken van niets tot iets. Eerst viel het mij al op dat het allemaal toch wel vreemde vogels waren en meteen al heel vaak ruzie hadden, geen perfecte samenleving dus want je respecteerde elkaar en mag elkaar op dingen wijzen evt die anders kunnen. Wat ik dan normaal vind is dat je daar dan evt een midden weg in kiest, maar ah naar gelang ik langer keek was het toch echt ieder voor zich en god voor ons alle. En dat geroddel bah het is echt te gek voor woorden, en op stoken van elkaar, het is gewoon het leven wat ik nu ken dus er komt heel weinig terecht van de perfecte samenleving, wat ik heel erg teleurstellend vind. Dan valt me ook nog op dat er alleen maar meer mensen in komen die egoïst zijn, en niks nutten dat zijn de laatste 3 vrouwen. Maar waar ik me het alle meeste aan stoor is aan Wilco Ivan en mark sinds dat hun erin in zijn vooral Wilco is er altijd gedonder wat een naar mannetje en mark is een meeloper bang voor z n eigen hachje. Dan Colinda ik begon net aan haar te wennen want ik vind haar verre van sympathiek maar nu ze zo met Wilco huichelt ik word er misselijk van. En Ivan kan soms zo raar uit de hoek komen. Ik blijf wel kijken maar ik hoop toch echt dat er toch een keer een omslag komt maar dan moet eerst Wilco weg daarna Colinda dan Ivan en dan is er kans dat het eindelijk stabiliseert ik blijf hopen Maar ik snap niet goed waar op gelet word om mensen te selecteren die in Utopia mogen tot nu is het nog niet goed gelukt om de ideale samenleving te creëren.

Wil jij ook graag jouw mening insturen, dat kan via onze contact pagina.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Toet at 18:22

  Inderdaad er zitten te veel jonge lui in.Die lopen enkel hun … Na .Beter zou het zijn als er wat mensen met hersens inkomen.Zeker wat ouderen.Met enige levens ervaring die het durven om eens te zeggen dat het afgelopen moet zijn met die openlijke seks.Dat zijn dingen die doe je niet in een slaapkamer met andere mensen er in.Echt verwerpelijk.Vraag me eigen af hoe hun familie hier tegen aan kijken.

 2. Linda at 13:55

  Rina .. Sorry maar dat zie je dus verkeerd.. iedereen die daar inkomt hebben een test gehad.. en iedereen zegt zijn ding wat ze graag willen doen in Utopia.. die krijgen ze ook.. maar als ze er eenmaal inzitten wordt er weinig mee gedaan.. wat heeft Naomie voor een toe voeging aan Utopia.. ( rommelen met Gio) wat heeft Gaby voor een toevoeging aan Utopia.. ( godsdienst) wat heeft Nicole voor een waarde aan Utopia ..? niks van bijna alles is gebeurt.. met de mooie praatjes.. Mark die de boekhouding doet.. eerst Gio eruit werken en dan er mee rommelen .. verder doet hij ook niks Wilco sinds hij erin zit is er altijd ruzie Patrick heeft een kort lontje na hem toe omdat ze elkaar niet kunnen zien of luchten .. en ga zo maar door.. sorry naar mijn ogen zie je het dus echt allemaal verkeerd Rina… en als ik het fout heb .. dan mag je mij dat zeggen!

 3. Linda at 13:46

  Grappig .. als ik terug kijkt dan zegt bijna iedereen het zelfde.. dat het verre van is.. een samenleving laten zien hoe het wel zou moeten.. normen en waarden respect voor elkaar.. eerlijkheid.. sympathie ….. geen enkel van dit alles is überhaupt te zien.. wel is er te zien.. roddelen… heel veel seks….. egoïstisch…. ikke ikke … geen samen werking… geen respect…. geen team…. en geld problemen.. ruzie….. kort samen gevat Utopia wat het Niet zou moeten zijn…verschillende culturen.. fijn ..(Gaby) maar godsdienst… ? moet je daar mee.. (Ivan) ikke baas.. jij vrouw jij kruipen voor mij… sorry maar zo komt Ivan bij mij over…Gio was de favoriete van mij… toch laat hij zich hangen en rommeld maar wat af met die Naomi…. zonde..
  Wat ik ook niet begrijp iedereen klaagt incl mij zelf dat utopia niks is.. door de samen leving .. toch kijken er tig mensen er heen .. als dat niet zo was.. dan was het nooit verlengd zie andere landen..dus iedereen klaag steen en been maar zo hypocriet als we zijn blijven we wel kijken..Of komt het dat utopia de werkelijkheid is .. dat mensen buiten utopia echt zo leven.. geen normen en waarden…. dat de kijkers op de feiten worden gedrukt hoe slecht en afgunst wij mensen zijn..?

 4. fred at 12:52

  Prachtig samengevat mensen, allemaal !!
  We hebben allemaal onze eigen kijk op dit programma. Het leven binnen en buiten de poort.
  Eigenlijk doen we allemaal stiekem een beetje mee in Utopia…..

  Grtzt
  Van de buuman
  F

 5. rina at 12:45

  Beste dames jullie begrijpen denk ik niet wat er met het programma wordt bedoeld.
  Als Talpa er mensen in had gezet wat jullie aangeven dan hoeft dit programma niet.
  Het is juiste de bedoeling om mensen die buiten de poort leven de kans te geven om te laten zien dat zij het anders kunnen.
  Maar dan zie je dat het moeilijker is dan je denk.

 6. lena at 12:31

  Ik geloof niet dat een programma daar naar op zoek is. Aangezien dat geen kijkers zal trekken. Ideale samenleving krijg je nergens. Of je zou er tien nicoline s in moeten plaatsen. Ik denk dat wij als kijkers teveel verwachtingen hebben van hoe het zou moeten. Maar we weten allemaal als er niet van die dwazen in zouden zitten en alleen maar mensen die ja en amen zeggen. Geen kip meer zou kijken. Daarom stopt de mol ook geen normale mensen erin.

 7. adriana46 at 09:16

  Tineke, wat een supervisie over de Inwoners die er uit zouden moeten – en de volgorde -. Mijn complimentjes! Ik ga helemaal in jouw visie mee. Wilco zou ik ook het liefste het eerste zien vertrekken, want inderdaad dat is de adder onder het gras, die steeds de naïeve inwoners “ophitst” en zo lijkt Patrick de dader, terwijl die enkel emotioneel reageert op het vieze spel van Wilco.

  Verder Tineke, inderdaad, ik had ook gehoopt toen het programma begon op de ideale samenleving. Ik had zelfs de hoop dat wij buiten Utopia, misschien wat “handvaten” mee zouden kunnen nemen in het leven buiten Utopia, onze samenleving Nederland.

  Helaas: binnen de poorten is het nog erger dan buiten de poorten.

  Zéér jammer, had Talpa/JdM hier de juiste personen ingezet, rustige mensen met visie en een bepaalde ontwikkeling (dus geen 18 en 19 jarige “grietjes”), dan had het iets kunnen worden. Dan had je samenwerking, visie en een gezamenlijk streven gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *