Voorbereidingen carnaval in Utopia

Voorbereidingen carnaval in Utopia

Het is een drukke dag in Utopia, vanavond vindt namelijk carnaval plaats! De voorbereidingen zijn dan ook al volop bezig, Colinda heeft het er maar druk mee!

De loods moet schoongemaakt en opgeruimd worden en vandaag zal er ook nog een centraal plaats vinden. Waarschijnlijk om de taakverdeling eens goed door te nemen. Bjorn heeft Colinda ook al een handje geholpen door een playlist samen te stellen die vanavond ter gehoren zal worden gebracht. Het gaat met name om 80’s & 90’s muziek. Ook kan er vanavond karaoke gezongen worden en wie weet komt de carnavalsband De vechtbloazers even langs. Althans als de meeste bandleden opgeknapt zijn, de helft van de band is namelijk ziek. Ook zal er een ton prater aanwezig zijn namelijk Mark de groot. Het feest start om 19:00 uur en zal doorgaan tot 22:00. Ook Mark en Wilco zijn druk bezig, ze schillen aardappelen en zorgen dat friettent Le Luifel helemaal gereed is voor vanavond. Zal het een leuk feest worden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 00:36

  Hm, meestal is het overmatig drankgebruik. Carnaval en drank dat gaat vaak in een adem.
  In Utopia wordt al teveel drank genuttigd. Hoop dat het deze avond niet gebeurt, maar ik vrees het ergste. Want met drank op gebeuren (ook) in Utopia, rare dingen. Vooral nu er een toch veel onvrede is, kan drank juist voldoende zijn om de bom te doen barsten.

 2. Willy at 16:59

  Wie wilde er. Nu carnaval?????? Ik dacht dat Naomi een grote voorstander was, dat moet dat moet, ik hoor het haar nog zeggen, maar waar is ze nu? Iedereen druk maar mevr. moet zonodig o.a. nagels laten doen,

 3. Willy at 12:31

  Bijna iedereen druk met voorbereidingen voor vanavond, centraal net geweest, en gat erdamme,wie zit elkaar gelijk weer af te lebberen……naomi en gio, dat medebewoners daar niets van zeggen!!!!!!!!!! Bahhhhhh. Laat ze maar vertrekken de 24e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *