Patrick en Gabriëlle hebben onenigheid

Patrick en Gabriëlle hebben onenigheid

Patrick en Gabriëlle hebben enige onenigheid gehad over het Utopia magazine wat ze uit willen brengen. De taakverdeling is niet juist meer volgens Patrick.

Daarom besluit hij Gabriëlle eens op te zoeken de deadline nadert namelijk. Het magazine moet 28 februari af zijn en er moet nog veel gebeuren volgens Patrick. Er moet veel gebeuren maar de tijd tikt ook weg. De aanpak moet professioneler en probeert Gabriëlle enthousiaster te maken. Ik wil het vuur in je ogen zien branden en we moeten spijkers met koppen slaan aldus Patrick. Ook heeft hij het gevoel dat hij steeds meer taken overneemt. Gabriëlle is het daar niet mee eens. In tegendeel, Patrick doet meer dan het grafisch ontwerp. Ook komt hij met ideeën waar ze helemaal niet om vraagt. Wel geeft ze toe dat hulp handig zou zijn, ze weet niet hoe ze alles af moet krijgen. Uiteindelijk komt het tweetal op het idee om Gio erbij te betrekken. Zo kan de deadline waarschijnlijk wel gehaald worden. Gabriëlle gaat ermee akkoord, ze ziet de bomen door het bos gewoon niet meer. Ze zegt zelfs overspannen te zijn…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 19:10

  Enige dagen geleden las ik dat Gabrielle van de samenwerking met Patrick af wil maar het niet durft te zeggen omdat hij onvoorspelbaar is in de manier van het geven van een reactie. Zij wil er graag een designer bijhalen om haar adviezen te geven. Ik begrijp dus hieruit dat Gabrielle de zenuwen heeft hierom. Wat ik niet begrijp is dat ze niet de hulp van een paar andere groepsleden inroept om haar met haar probleem te helpen, zodat ze de confrontatie met Patrick niet alleen hoeft aan te gaan.

 2. L at 19:00

  Enige tijd geleden las ik dat Gabrielle graag van de samenwerking met Patrick af wil en een designer uit wil nodigen om haar adviezen te geven. ook stond er te lezen dat ze Patrick hier niet over aan durft te spreken omdat de man volkomen onvoorspelbaar is. Ik kan me dus heel goed voorstellen dat Gabrielle’s zenuwen haar parten spelen. Ik snap ook niet waarom ze geen hulp aan andere groepsleden vraagt om samen met haar de confrontatie met enge Patje aan te gaan.

 3. anneke at 18:48

  Jan ik vind een reactie van niks om meteen zo te reageren op als je in de buiten wereld om een uitkering aan te vragen .
  Ze is geen door zetten maar om dit meteen te zeggen is wel heel erg

 4. Jan at 17:14

  Wel snel overspannen van dat kleine beetje werk. Dat wordt wel anders als je in de grote boze wereld weer werknemer moet gaan spelen en elke dag 8 uur moet werken. Kun je altijd nog een beroep doen op de WAO of gelijk een uitkering aanvragen, de werkende mensen betalen graag voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *