Utopia nieuwtjes 17 februari

Utopia nieuwtjes 17 februari

De Utopia nieuwtjes van 17 februari kun je hier op een rijtje terug vinden. We hebben alle kleine gebeurtenissen voor je op een rijtje gezet. Zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er zich in Utopia afspeelt.

 • Chris heeft vanmorgen post ontvangen. Zoals we Chris kennen vertelt hij er niet veel over. Wel oogt het positief wat Chris grotendeels voor zichzelf leest. (zie foto)
 • Vandaag worden de dakramen in de loods gemaakt. Momenteel heeft Wilco er al één gemonteerd. (zie foto)
 • Ivan heeft een brief voor Nicole gemaakt. Dit na hun relatiebreuk. Op deze manier willen de twee over hun gevoelens spreken. Dit om ruzie zoals gisteren te voorkomen.
 • Nicole heeft de brief van Ivan inmiddels gelezen en schrijft een antwoord terug. Wordt vervolgd?
 • Nicole en Wilco bouwen druk aan het cordwood huis.
 • Het nieuwe geldsysteem is in gebruik genomen. Er zal voortaan met gemeenschapsuren gewerkt worden.(zie foto) Eerst als test of dit systeem van Wilco wel werkt. Ook zullen de bewoners gaan bezuinigen. Hier lees je het complete plan van Wilco terug.
 • Kraak de code dag 2 is aangebroken. Voor vandaag is de hint Een Romeins rijk. Meer informatie over deze actie? Klik dan hier.
 • Gaby is druk bezig met dansen, zou ze oefenen voor de choreografie voor rapper MC Prophet? (zie foto)
 • Nicole besluit na de relatiebreuk tussen haar en Ivan het horloge wat ze van Ivan gehad heeft terug te betalen.

Uiteraard zullen we dit bericht nog aanvullen, kom je later even terug? Niets meer missen? Volg ons dan via Twitter en Facebook!

Post voor Chris

Chris ontvangt post

Gemeenschaps uren lijst

Het loon briefje van het nieuwe geldsysteem

Dakraam gemonteerd

Eerste dakraam is gemonteerd

Gaby oefent een dansje

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 15:14

  Tja moeilijke situatie tussen Nicole en Ivan. Ik voel dat ze beiden om elkaar geven maar ze zullen beiden concessie moeten doen. Nicole heeft dat gedaan, maar Ivan blijft wat halsstarrig. Natuurlijk is het voor Ivan ook moeilijk omdat zijn familie niet achter de relatie staat.

  Het is zeker geen ideale situatie/relatie. Moeilijk omdat Ivan toch wel niet Europees denkt in een relatie met een vrouw. Ivan zal moeten veranderen. En zoals ik Ivan ken vanuit de samenleving Utopia, zal het voor Nicole geen ideale levenspartner zijn.

  Hopelijk gaat het nieuwe verdiensysteem werken. Eindelijk is er dan meer orde en netheid in de loods. (geen bergen wasgoed meer etc.).

  De plannen zijn weer positief. Hopen dat wij weer een Utopia krijgen, dat het volgen waard is. 🙂

 2. David Brigham at 13:47

  Wat was de hint van gisteren? Deze is makkelijk (nee, ik hoef de prijs niet).

  Zit net even die life stream te kijken van Patrick en Gabriella — arme meid, dat (quote) haar “hoofd vol” raakt van zoveel georeer kan ik me goed voorstellen..
  Maar okay, pauze over – nodig iets gaan doen, anders wordt ik nog een Utopiaan. 😉

 3. Jan at 13:18

  Niet slim van Nicole om toch weer contact te houden met Ivan. Heeft die jongen toch weer zijn zin gekregen dankzij zijn gemanipuleer. Hij heeft een heel verkeerde instelling in het omgaan met mensen en zeker met vrouwen. Als je verder gaat met hem ga je het onderspit delven tegen hem. De Nicole van nu lijkt al helemaal niet meer op de Nicole van het begin, het spontane is er helemaal uit ze is alleen maar druk met zich te verweren tegen die idioot die denkt dat hij het allemaal beter weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *