Gaby kan aan de slag met choreografie

Gaby kan aan de slag met choreografie

Gaby heeft eerder een mailtje gehad van rapper MC Prophet. Hierin vroeg hij of Gaby de dansmoves samen met hem zou willen verzinnen. Gaby was uiteraard dol enthousiast en wil graag haar kans pakken. Daarom heeft ze terug gemaild dit graag te doen. MC Prophet heeft weer terug gemaild en het liedje waar het om gaat mee gestuurd. Gaby kan aan de slag met de choreografie!

Gaby en LauraB zitten op de bank gebogen over de computer. Gaby leest wat delen voor:
Beste Gaby,
Bedankt voor je reactie, dat is zeker mooi! Ik heb verschillende concepten liggen en zou dit graag met je door bespreken. Zodat we alles mooi op elkaar kunnen afstemmen, tekst en dans. Het is inderdaad een goed idee om ervoor een afspraak te maken. Ik stuur je nu alvast een beat mee van de nieuwe track. Dan kun je alvast een beetje een idee krijgen.

Ook komt er ter sprake dat vandaag of volgende week MC Prophet langs komt in Utopia om alles eens door te spreken. Daarna zet Gaby de beat van het nieuwe nummer aan. Voel je de beat al vraagt LauraB enthousiast. Ja antwoordt Gaby, ik heb al iets in mijn hoofd. Ik wil het zien zegt LauraB nog enthousiaster. Met een groep antwoordt Gaby, ik heb nu wel een beetje een idee hoe we de sfeer kunnen pakken. Maar ik hoor hier nog geen tekst bij en dat gaat hij nog bespreken met mij. Maar de beat is goed dus daar kan ik wat mee. Wat later gaat Gaby oefenen, waar we helaas geen beelden van hebben. (wellicht worden deze nog geplaatst). LauraB en Laura bespraken na een kort oefen rondje wat ze ervan vonden. LauraB denkt dat Gaby best een danscarrière eraan over kan houden. En Laura beaamt dat ze het ook erg goed kan. Ik vind dat ze niet kan zingen, absoluut niet maar ze kan wel hartstikke goed dansen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. adriana46 at 15:02

    Leuk voor Gaby, een unieke kans! Ik gun het haar van harte want het is een lieve meid. En ook knap, tevens heeft ze haar lichaamsbouw mee. Ik zag haar dansen tijdens de party die er voor Laura’s verjaardagsfeest was georganiseerd. Ja! Gaby danst erg goed!

    Ik hoop op succes voor haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *