De avond gebeurtenissen van 16 februari

De avond gebeurtenissen van 16 februari

Wat is er gisteren avond 16 februari allemaal nog meer gebeurd? We zetten het even op een rijtje zodat je weer op de hoogte bent!

  • Boer John is langs geweest. Gewoon even gezellig! Gio ontving hem hartelijk en de heren gingen richting de koeienstal. Al daar liet John weten wat er zoal nog veranderd moest worden. Ook wordt de sfeer van de groep besproken. Gio wil ook nog kippen hebben een stuk of 30. Boer John wees Gio wel op het feit dat de beestjes ook geld kosten. Dat maakte Gio niet uit, er wordt toch al veel geld uitgegeven. Hoezo bezuinigingen? (zie video)
  • Naomi zat gisteren wat sipjes op bed. Laura en Laura gingen kijken wat er aan de hand was. In de slaapkamer vertelde Naomi dat ze het overzicht kwijt is. Ze is immers met verschillende projecten bezig. LauraB adviseert om de dingen die ze doet één voor één af te maken. Laura was verder wel benieuwd of sinds ze haar aangesproken had meer aan het denken gegaan is wat ze nog meer zou kunnen doen in Utopia. Naomi bevestigd dat maar heeft hulp nodig zo vertelde ze gisteren. Volgens de Laura’s moet ze dat gewoon vragen. En Laura gaf als laatst nog een tip om met schema’s te werken. Gisteren avond zijn de dames nog bezig geweest om een plan van aanpak te maken.
  • Chris is gisteren in gesprek gegaan met Gio. Het onderwerp van het gesprek? De irritaties die hij heeft over bepaalde bewoners. En het gaat momenteel goed aldus Chris. Ik hou mijn mond momenteel en probeer me op mezelf te focussen.

Nu ben je weer volledig op de hoogte van wat er zich heeft afgespeeld gisteren avond! We zullen snel verder gaan met wat de dag vandaag zal brengen. Volledig op de hoogte blijven? Hou dan Twitter en Facebook goed in de gaten!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 23:41

    De beide Laura”s kunnen wel de nieuwe Mona of Patty worden in plaats van Lieve Mona of Lieve Patty wordt het Lieve Laura ik heb problemen met mijn vriendje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *