Live stream beelden van 23:00 uur

Live stream beelden van 23:00 uur

Weer eens een keer iets anders van de redactie:

Wij tonen u de live-stream beelden van 23:00 uur. Morgen zullen wij weten wat er dan wel of niet gebeurde in de loods. Maar wij vonden het grappig om u de beelden te tonen van de vier live-streams. 

livestream 1 cor. Live stream 1

stream 2 Live stream 2

livestream 3 Live stream 3

livestream 4 corr Live stream 4

Zoals jullie zien staan de live stream 1 en 3 op Patrick gericht, die is een stuk hout, (dat wordt een lijstje) aan het bewerken. Hij is heel intensief bezig en had daar voorheen een hele mooie tekening van gemaakt. Compliment voor deze ijverige Patrick. Patrick lijkt toch wel die kundige houtbewerker te zijn, die hij ook beweerde te zijn. Maar wat hij ons tot nu toe niet kon tonen!

Patrick aan het tekenen 16 feb.

Verder kunnen wij nog vermelden dat even daarvoor op de live streams te zien viel dat Colinda met Wilco aan het darten was en Gaby en Naomi aan de pooltafel aan het spelen waren. Hiervan hebben wij ook nog een leuke foto, die wij voor jullie toevoegen.

biljart en dart 16 feb.

Het is relatief vroeg als de beelden van de livestreams geen bedrijvigheid meer tonen in de loods.

Wat denken jullie, is Patrick nog de enige die wakker is. Of is dit een afleiding van de Zendkamer en zijn daar moedwillig in plaats van een stream lock…. alle live streams (camera’s) op Patrick gericht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Yvon Janssen at 11:06

  Jullie schrijven over Patrick alsof het een klein weerloos kind is,dames hij heeft toch echt zelf mee gedaan aan al die shit van de afgelopen tijd.
  Waarom Wilco waarom Colinda dan niet!!!
  Hij is heel slim onze ‘arme zielige’Patrick!!!bah bah

  • adriana46 at 14:56

   Anneke dat vind ik ook. Prachtig hoe Patrick tekent!
   Patrick heeft inderdaad genoeg kwaliteiten, ook met de houtbewerking.
   Door het getreiter van Wilco naar zijn persoon toe, heeft Patrick zijn gaven nog niet kunnen tonen. Nu echter is hij zijn doel aan het nastreven en wat ik zie is prachtig.

   Persoonlijk hoop ik dat Patrick niet wordt weggestemd. Als je hem zijn gang laat gaan is het gewoon een rustige tevreden man. Maar Wilco dreef die arme Patrick steeds in een hoek!

   Er zijn wel andere inwoners die ik liever zie verdwijnen, geef Patrick nog zijn kansen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *