Bjorn gaat de markt niet meer organiseren

Bjorn gaat de markt niet meer organiseren

Bjorn en Gio konden het eerder al niet zo goed met elkaar vinden en vandaag liep de communicatie wederom verre van goed. Met als resultaat dat Bjorn de markt niet meer gaat organiseren…

Bjorn gaat het gesprek aan met Gio, hij is er een beetje klaar mee. Volgens Bjorn is er geen communicatie mogelijk tussen hun. Alles wat van de markt is zal ik in jouw mapje knallen. Maar het komt gewoon een beetje raar over op mij. Als jij mij aanvalt op iets, dat ik iets niets goed doe. Dat zeg ik niet antwoordt Gio, je laat steken vallen. Dat snap ik gaat Bjorn verder, maar je laat zelf ook steken vallen die opelost moeten worden. Je maakt je druk om mijn problemen en je lost het ook niet goed op in mijn ogen. Volgens Gio mist hij regelmatig mailtjes en nu heeft hij bepaalde dingen gemist, daar schrok ik van. Bjorn vindt het allemaal prima, alles wat voor de markt is gaat voortaan naar Gio. Dan hoeven we ook niet te communiceren, scheelt ook weer. Ik richt me op de webshop. Top antwoordt Gio en Bjorn voegt eraan toe dat als hij alle dingen op een rijtje zet dan is dat altijd meer positief dan negatief. Gio antwoordt top, je krijgt van mij de laptop. Als Gio weg is zegt Bjorn ik ben zo klaar met die gast. Later gaat hij nog uitgebreid in gesprek met Wilco over hun gestopte samenwerking. Dit kun je in onderstaande filmpjes terug kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ronald at 08:37

    Ik snap niet waarom Giorgio niet langzaam de markt en andere dingen overdraagt aan een ander? Wanneer hij er in april uit loopt moet een ander alles weer opnieuw opzetten! Tenzij je wil dat ze de mist in gaan zodat je kunt zeggen “zie je wel zonder mij redden ze het niet!” Giogio heeft van zijn ouders te horen gekregen dat hij als een baksteen is gedaald bij de kijkers, ik zou zeggen leer er wat van maar hij zegt “het boeit me niet” dus het is gewoon zijn ego die hem heeft gemaakt wie hij nu is.
    Denk achteraf dat het beter had geweest als Vanessa had gewonnen, deze jongeman moet nog een hoop leren.

  2. dogfan at 00:22

    Ik heb zo de pest pleuris aan Bjorn hij is net als mark ,komt binnen we oen het samen en ondertussn probeert hij Gio er van af te werken ,Ik zou zeggen hou je poot stijf Gio en laat niet net als met mark het je afnemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *