Interview moeder Henry Pfaff

Interview moeder Henry Pfaff

Eerder heeft moeder Pascale van de vermiste Henry Pfaff een reading van Colinda gehad. Ze was samen met haar beste vriendin in Utopia. Voordat ze vertrok nog een aantal vragen beantwoord in een interview. Benieuwd wat ze van de reading vond? Lees dan snel verder!

Hoe is de ontmoeting met Colinda tot stand gekomen?
Pascalle: “Colinda is zelf ook moeder en toen ze achter dit nieuws kwam, heeft ze ons direct een e-mail gestuurd om haar hulp aan te bieden.”

Welke details over Henry hadden jullie gehoopt te horen van Colinda?
Nathalie: “Misschien dat Colinda ons iets kon vertellen waar hij zich nu bevindt, wellicht een plek waar we kunnen gaan zoeken.”
Pascalle: “Wellicht zijn er mensen die de readig zien en er dan over in gesprek raken.”

Waarom hulp van Colinda?
Pascalle: “Op een gegeven moment weet je het gewoon niet meer. We wilden heel graag weten wat Colinda’s gevoel erover zegt.”

Heeft Colinda jullie dingen verteld waar je wat aan hebt?
Pascalle: “Ze wist heel veel te vertellen waar we wat mee kunnen.”
Nathalie: “Ja, dat Henry toch met twee vrienden is meegegaan en dat er een derde persoon bij gekomen is. Ze heeft toch wel een aantal dingen gezegd die ze eigenlijk niet kan weten.”

Zijn jullie altijd al geïnteresseerd geweest in het spirituele?
Nathalie: “Jazeker, we staan er totaal niet sceptisch tegenover.”
Pascalle: “Ja, ik ben wel vaker bij readings geweest. Nu mijn zoon al een paar weken wordt vermist, pak is alles aan. We leven al weken in onzekerheid en iedere aanwijzing kan me hoop geven in de goede richting.”

Tot slot, wil Pascalle nog het volgende kwijt:

“Mensen op de website van Utopia, onze Henry is nu al drie weken zoek, maar we geven de hoop niet op. Dus als er iemand iets weet, kom alsjeblieft met de informatie en laat ons niet langer in onzekerheid. Ik wil natuurlijk mijn zoon levend terugzien of waar hij ook mag zijn. Die onzekerheid kwijt zijn, is nu het enige wat ik wil…

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. utopiafan at 23:51

  Als allereerst heel veel sterkte en kracht….. raar vraagje is alles in eindhoven goed onderzocht??? Bunker?? Of was dat iets waar hij kwam?? En schuilkelder markt..is dat toegangkelijk voor publiek ??? Ik weet helemaal niets … niet bekend in eindhoven.. maar vroeg me het af alleen….. snap niet dit kan gebeuren.. en leef erg met de familie mee! En hoop mensen inderdaad die wel wat weten iets laten weten aan de familie want dit moet echt opgelost worden!!!hooo hier gauw een eind aan kom

 2. Harlequin at 07:39

  Wat mij wel erg steekt is het feit dat Colinda net heeft gedaan alsof zij is benaderd door de moeder van Henry, terwijl Colinda dus eigenlijk zijn moeder heeft benaderd.
  Ik hoop voor zijn moeder dat ze snel duidelijkheid krijgt, het lijkt me verschrikkelijk om niet te weten waar je kind is.

 3. Bart at 19:34

  Lena.

  Wat een ongelofelijke reactie.
  Colinda heeft echt dingen gezegd die ze niet kan weten. Ik denk als jij ooit in zo een situatie zou komen te zitten dat je zelf ook alles aanpakt. Als je er niet in gelooft waarom kijk je de Reading dan? Ongelofelijk Lena bah bah ben blij dat colinda zichzelf zo heeft vrijgegeven! Knap hoor succes met het zoeken en vinden van Henry !
  Groetjes uit geldrop

  • anneke g at 23:40

   Ze heeft ook heel veel dingen goed fout gedaan maar als mij zo iets over kwam ging ik voor geen geld haar hulp vragen laat haar eerst zelf eens alles goed op een rijtje zetten voor dat ze iemands hulp bied.
   Om te zeggen van ik voel dat hij nog niet dood is als ik de moeder was had ik een gesprek prive gehouden buiten de camera”s om dit kan haar schaden als het fout is

 4. brigitte at 18:19

  Compliment voor Colinda !!! Dat merk je wel uit de woorden van de moeder en vriendin. Dat Colinda dingen heeft gezegt die zij niet kan weten. Kraak haar niet zo maar af. Als je zelf niet in geloofd is dat prima. Theo, ik heb de reading ook gezien. En wat is Colinda een lieve vrouw zeg. Dus ben het helemaal met Theo eens.

 5. lena at 16:37

  Was niks goeds aan. Anders was de zoon wel terecht. De rest had ik ook kunnen bedenken. Die onzin moet ophouden ze zijn niks opgeschoten met die reading. Besodemieterij is het.

 6. theo at 15:31

  Ik heb gezien de reading vind het oprecht goed gedaan complimenten voor colinda hoop het voor de ouders dat dit in deze periode van onzekerheid toch opbeurend is chapo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *