Academie voor kinderen in Utopia

Academie voor kinderen in Utopia

Eens een keer iets anders in Utopia! Dit keer is er een groep kinderen in Utopia voor een “kinder academie”. De groep wordt dan ook hartelijk ontvangen door de bewoners. Gio geeft vervolgens een rondleiding en laat de kids alles van het terrein zien. Gio zou niet Gio zijn als hij de boel ook een beetje vermaakt en vertelt dan ook van alles over het leven binnen de hekken van het realityprogramma. Na de rondleiding krijgen de kinderen een lekker hapje en drankje wat LauraB verzorgd. Vervolgens is het tijd om een babbeltje te maken. Hoe zien de kids hun ideale Utopia voor zich? Het gesprek komt al snel op gang en het gaat er dan ook gezellig aan toe. Zo wordt er ook nog gezongen en tekeningen door de kinderen gemaakt bekeken. Om de dag af te sluiten mag er natuurlijk een frietje gegeten worden verzorgd door Le Luifel. Daarna worden de kinderen door hun ouders opgehaald en uiteraard wordt er nog een groepsfoto gemaakt! Het was een gezellige dag voor de kleine medemens, maar hebben ze er ook iets van geleerd?

Zodra er filmpjes beschikbaar zijn zullen we deze uiteraard in dit bericht toevoegen. Kom je regelmatig even terug?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Roy at 18:44

    Wat een rare reacties allemaal op deze site elke keer zeg. Als jullie het programma niet leuk vinden, waar maken jullie je in godsnaam dan druk over? Kijk het dan lekker niet!

  2. Caro at 17:32

    wat een kinderacademie, ze zijn er vast wijzer van geworden, not!
    Welke ouder laat in vredesnaam zijn kind voor deze poppenkast gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *