Ivan over zijn gedrag naar Nicole

Ivan over zijn gedrag naar Nicole

Ivan had laatst woorden met Nicole, net nadat hij het uitgemaakt had. Hij vond dat Nicole niet over hem mocht praten. Inmiddels heeft hij over dit gedrag nagedacht en heeft hierover een gesprek gehad met zijn ex…

Het heeft niets te maken met jou zegt Ivan tegen Nicole. Ook had hij altijd de gedachten om niet verliefd te worden binnen Utopia. Nicole antwoordt dat het ook niet haar idee was toen ze binnen kwam. Niemand stapt hier in met dat idee, zulke dingen gebeuren nou eenmaal. Wel is ze na hun relatiebreuk geschrokken van het gedrag van Ivan, ik heb geen zin in gezeur en gezeik. Het kost ook veel energie, daarom ben ik niet meer boos op je. Ik wil nu gewoon mijn eigen ding doen en zorgen dat ik in Utopia kan blijven.  Ivan hoort het allemaal aan en zegt dan dat hij een relatie in Utopia ook moeilijk vindt. Je gaat anders in de groep liggen, je trekt dan toch met één persoon op. Na wat gepraat blijken de twee de oorzaak van hun relatiebreuk gevonden te hebben. Ze hebben nauwelijks tijd gehad om elkaar echt goed leren kennen. Volgens Nicole is het voor iedereen ook uitvogelen hoe je dat binnen Utopia het beste kunt doen. Voor de één werkt het en voor de andere niet. Volgens Ivan had hun “relatie” in de buitenwereld wel een kans gehad. Maar Nicole weet het nog zo net niet, er is gewoon te veel gebeurd. De twee lijken nu weer goed door een deur te kunnen met elkaar, maar voor hoelang?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. lena at 00:57

  Onzin anneke hij is nog altijd hetzelfde. En als hij iets verkeerds doet durft hij wel altijd zijn excuses aan te bieden of naar zichzelf te wijzen. Hij weet gewoon niet hoe hij met een relatie om moet gaan. Maar hij heeft wel degelijk spijt.

  • Mjo at 15:53

   @Lena, daar heb je wel gelijk in.

   Maar je vriendin/vrouw telkens beledigen of kwetsen en haar jou gedachtegang/normen en waarden willen opdringen, vervolgens je dan weer verontschuldigen voor je gedrag, dat houdt ook een keertje op.
   Ik snap het wel, zijn gedrag komt ook vanuit zijn cultuur, dat hij moeilijk met relaties kan omgaan, zeker als het om een westerse vrouw gaat, die staan nu eenmaal anders in het leven als een vrouw die uit de cultuur van Ivan komt.

 2. anneke at 20:25

  Hij gaat dit alleen doen om te zorgen dat er niet op hem gestemd worden meneer gaat bang worden voor zijn gedrag van de laatste tijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *