Ivan is boos op Nicole

Ivan is boos op Nicole

We gaan van ruzie naar ruzie in Utopia. Dit keer geen Patrick en Colinda maar Ivan en Nicole. Ivan wordt namelijk boos op Nicole als ze haar ziet praten met Laura. En hij spreekt haar aan zodra hij haar tegen komt.

Ivan laat heel duidelijk blijken dat hij niet wil dat er over hem gepraat wordt. Volgens mij bepaal ik dat zelf wel kaatst Nicole kwaad terug. Je weet hoe ik over ze denk en dan moet je niet opeens zo gaan doen gaat Ivan verder. We kunnen gewoon normaal met elkaar doen en als je met mij wil praten doe je dat met mij. En ik wil het niet hebben dat je bij een ander gaat praten over mij. Dus laat dat heel duidelijk zijn. Je kunt zoveel willen antwoordt Nicole, ik bepaal zelf wel met wie ik praat. Ivan begint steeds harder te praten. En herhaald nog maar eens dat hij niet wil dat er over hem gepraat wordt, je kunt ook tegen mij praten! Nee dat kan niet schreeuwt Nicole terug. We kunnen normaal volwassen tegen elkaar doen zegt Ivan. Maar als je over mij gaat roddelen dan kun je het krijgen ook! Bekijk het lekker zegt Nicole. Dan kun je het krijgen ook antwoordt Ivan kwaad, je zult het vanzelf zien. Top antwoordt Nicole wat sarcastisch en neemt nog maar een trekje van haar sigaret. Je weet hoe ik over ze denk en dan is het nog geen dag over en dan ga je al met ze praten gaat Ivan kwaad verder. Ben je niet goed bij je hoofd?! Doe normaal man f*cking idioot antwoordt Nicole, ben je niet goed bij je hoofd? Wie the f*ck denk je dat je bent? Het geruzie gaat nog even door en Nicole heeft ook vernomen dat Ivan gekletst heeft met Gabriëlle. Echter ontkent Ivan dat en is nog steeds kwaad. Een beetje met praat grage over mij gaan praten! Naïef als de pest! Hoe naïef kun je zijn?! Het is allemaal lucht wat je zegt echt waar antwoordt Nicole. Swans! Je bent echt niet goed bij je hoofd!

Ivan gaat niet veel later vragen aan Gabriëlle of ze iets doorvertelt heeft waar ze eerder over hebben gesproken. Volgens Gabriëlle weet Nicole niks, ik heb niks over ons gesprek vertelt. Daarna gaat Ivan weer naar binnen en spreekt Nicole nogmaals aan. LauraB neemt het voor Nicole op. Ze wil haar gevoelens gewoon bespreken en dan gaat het al snel over Nicole. Volgens Ivan heeft LauraB er niets mee te maken. LauraB ontkent dat ze probeert Nicole alleen maar te helpen. Ivan blijft maar herhalen dat er niet over hem gepraat moet worden. Ik bemoei mij ook niet bij jouw relatie. Dan stampt Ivan kwaad weg en LauraB richt zich weer op Nicole. Je kwam goed voor jezelf op ben je geschrokken? Ja net buiten al aldus Nicole. Niet over mij praten, dan moet je vooral zo tegen mij doen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Ron de Weijze at 11:48

  Ivan is gelovig moslim en wat in de Koran staat is heilig voor zijn familie en voor hem, zoals het Koerden betaamt. Daarom mag alleen naar buiten komen wat goed is zoals voorgeschreven staat, wat de buren mogen zien, anders moeten zij zich schamen. Dus dit is een waardenstrijd tussen Nicole’s achtergrond en Ivan’s achtergrond. Wat is sterker: het openbare gevecht over de schuld of het geheim gehouden gevecht over de schaamte. Interessante televisie. Bedankt JdM.

 2. Roosje at 18:56

  Ik geef ivan ook gelijk. Hij mag die 2 roddelaars niet. Ze moeten altijd alles weten van een ander. En nicole weet donders goed dat ze niet met hun over ivan mag praten. Dat heeft ze wel gedaan. Ze liegt. Ze probeerd hem hiermee zwart te maken. Terwijl ivan het wel op een normaal manier heeft uitgemaakt.hij ziet dat ze gewoon niet bij hem past. Met de party van Laura zat ze hoerig te dansen om aandacht te krijgen van andere negers. En ivan bestond voor haar niet. Ze past gewoon niet bij ivan. Hij heeft gewoon aantrekkelijke vrouw nodig met manieren. Ivan lijkt hard over te komen. Ik vind hem het rechtvaardigst. Hij hoef niet lief gevonden te worden door anderen. Hij is zichzelf. Dat is wat telt. De andere zijn dat niet.

 3. anneke g at 16:00

  Wat ook een vervelend ventje is dat nog even en dan verbied hij dat ze helemaal niet meer mag praten ik zal ook niks gaan vertellen tegen die meiden maar je mag toch wel wat zeggen tegen ze
  anders heeft ze niemand meer maar hij mag wel alles door vertellen wordt tijd voor stemmen ik denk dat Patrick het dit keer toch gaat treffen er komt al meer mot onder elkaar en er vallen volgens mij meer mensen op de bank

 4. Druif at 15:41

  Alleen maar een bevestiging hoe veelal allochtone mannen tegenover hun ( als je daar van kan spreken) partner staan .je bent hun bezit . Ik hoop dat Nicole wakker is geworden.
  Tegen wie ze haar onmacht laat zien is haar keuze ( al zijn het de 2 roddeltantes ) maar hij heeft daar helemaal niks mee te maken. Ze heeft al veel teveel van hem gepikt.
  Het is ,was, en zal nooit veranderen . Want er zit een stuk cultuur in hem wat niet past bij de westerse vrouw.

 5. Jan at 14:57

  Eindelijk komt de ware aard van Ivan eruit. Dit verbaasd mij niet wat dat zit nu eenmaal in de opvoeding en cultuur van deze jongen. Het wordt nog veel gekker als je met zo iemand trouwt, want dan heb je helemaal niet meer voor en van jezelf. Wat een enge man is dit toch. Ik hoop alleen dat Nicole zich niet laat intimideren door deze man met zijn hele foute opstelling tov vrouwen die denkt dat hij alles en iedereen naar zijn hand kan zetten.

 6. Tineke at 14:55

  Iena je hebt mogelijk gelijk dat beide Laura s hier mogelijk op kikken maar Ivan is een onbehouwen vent die niet in utopia thuis hoort, tenzij hij zich fatsoenlijk gaat gedragen

 7. Tineke at 14:52

  Wat een onbeschofte man is Ivan toch, jee wat kan hij mensen kwetsen. Ik heb heel erg met Nicole te doen. Maar ik denk toch dat een ieder op een zeer duidelijke manier Ivan aan moet spreken op zijn zeer agorante en zelf ingenomen gedrag te wijzen, dit kan echt niet. Ik ben wel blij dat de relatie die zeer vernederend voor een vrouw is voorbij is. Dit kan en mag niet wat denkt hij wel wie hij is om mensen te verbieden gevoelens uit te spreken. Nicole ik hoop echt dat je in Ivan geen energie meer in steekt verspilde moeite. Sterkte ermee. Open jullie ogen en laat duidelijk weten dat dit niet in een groep hoort ook vooral niet op persoonlijk vlak en ook de mensen achter de schermen moeten Ivan er op wijzen dat dit soort gedrag niet thuis hoort in onze maatschappij.

 8. lena at 14:51

  Geef hem wel gelijk. Praten tegen die twee laura.s is het laatste wat je moet doen. Het wordt met de dag leuker in utopia. Maar wel goed dat ze voor zichzelf opkomt. Maar de laura.s genieten hiervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *