Heibel om een laptop

Heibel om een laptop

Het begon vanmorgen al lekker in Utopia. Dit keer ontstond er heibel om een laptop en Colinda en Patrick spelen de hoofdrol…

Patrick zit in de vroege ochtend rustig op de laptop als Colinda zijn kamer binnenkomt. Zij wil graag de boodschappen bestellen en vraagt aan Patrick of ze de laptop daarvoor even mag lenen. Dit deed ze omdat de bestelling voor een bepaalde tijd de deur uit moet. Patrick is van mening dat ze deze bestelling over een half uur ook wel kan doen. Colinda accepteert dit antwoord niet en pakt de laptop uit Patricks hand. Er is weer een nieuwe ruzie ontstaan! Patrick is hier niet van gediend en pakt vervolgens snel de laptop terug als Colinda weg gaat om even te bedaren en te genieten van een sigaretje. Als even later Colinda dan toch achter de laptop kan, confronteert Patrick Colinda met het feit dat ze niet zo agressief moet zijn in de ochtend. Je hebt zeker slechte seks gehad? Colinda ontkent dat en Patrick voegt er nog maar een scheldwoord aan toe en noemt haar een snol. Dat valt voor Colinda in het verkeerde keelgat, ze dreigt hem een klap te verkopen maar gelukkig komt Ivan binnen om tussen de twee te bemiddelen. Eenmaal buiten uit Colinda haar frustraties en volgens andere bewoners moet ze het negeren. Maar dat is ze niet van plan, de volgende keer gaat ze echt klappen verkopen. Ook komt naar huis gaan aan bod nu ze zich niet meer in kan houden. Laura en Laura adviseren het nog even uit te zingen, de stemronde is over een paar weken. Hoe zal dit zich verder ontwikkelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 20:41

  Ach Colinda, onze waarzegster. Jammer dat ze haar eigen toekomst niet kan zien. Haar toekomst die ze aardig aan het verkwanselen is. Want misschien was haar Utopia wens, bekendheid te krijgen als een paragnoste, waarzegster, medium, of hoe noem je dit soort glazenbollen/kaarten-/sterrenkijksters….?

  Sceptisch en ongelovig ben ik daarin. Ruud wist haar op tijd te ontmaskeren. En ook dat “gezwam” laatst i.v.m. Henry Paff……. “Colinda helpen….? (ja van de wal in de sloot), dan voel ik mij nog meer een medium.

  Colinda speelt inderdaad Patrick uit naar de groep. Wat een nare vrouw. Ik kan mij ook niet voorstellen dat je als dochter trots bent als je je moeder zo op T.V. ziet. 🙁

  In het begin was ze “aardig”, steeds meer wordt ze een naar figuur. En dan vandaag zelfs bijna handtastelijkheden! Goed dat Ivan tussenbeide kwam. Dan dreigt Colinda nog: “de volgende keer wel klappen te gaan verkopen”…… ik weet niet hoever dit toegestaan wordt binnen de poorten, maar het is wel schandelijk als ze de inwoners zover laten gaan. Of er komt weer een STREAM LOCK. Ik ga een pool maken, wie wint..Patrick of colinda (the Beast and the Fury) 🙂

 2. Mjo at 14:37

  Colinda is gewoon verkeerd en uitermate vervelend bezig. Had ze zich maar eerder moeten bedenken dat die bestelling op tijd verzonden moest worden. Had ze toch ook gisteren kunnen doen. En ja wat is nu een half uurtje wachten. Dus Colinda erg kinderachtig bezig.

  En dan die uitspraak van Laura en Laura, om het nog maar even uit te zingen, de stemronde is over een paar weken. Dus die 2 verwachten dat Patrick er uit gestemd zal worden. Bah bah, en dan te bedenken, dat die 2 enige tijd geleden Patrick gewaarschuwd hebben, zich rustig te houden, want hij zou wel eens weggestemd kunnen worden. Bah, echt smerig van die 2, met 2 monden praten, bah. Maar ja, eigenlijk doen ze dat allemaal, als het hen zo uit komt.

  Nou dat die 2 maar oppassen, want voor je het weet gaat er een ander uit, waar men niet op rekent.

 3. joyce madarie zweers at 12:33

  colinda kappen nu , wat zijn jullie kleine blagen , nu heeft patrick de laptop eerst , wacht jij maar op je beurt , wat is een half uurtje , moet hij eens bij jou doen , accepteerd je de situatie ook niet . gedraag je niet als een kleinkind , je wordt er eg niet populairde van hoor , dat is chris al , dat neem ik met een korreltje zout , die deed het al vanaf het begin , en jij niet , je bent veranderd in negatieve zin , meisje laat je niet zo gaan en gedraag je , dit ben je niet . en het staat je niet , doe eens wat nuttig en maak niet steeds ruzie , jij lokt de boel ook uit , jij bent eigenlijk patrick tegen de groep aan het uitspelen , ruzie en patrick wordt er weer voor aangkeken , ben ook geen fan van hem , maar het moet ook leuk blijven voor ons kijkers .

  • Helmie at 14:29

   Waar is dat filmpje te zien dan, ik ben lid maar zie maar een heel klein stukje ervan!! Dat ze loopt te schreeuwen over dat stuk hout in zijn nek krijg ik niet te zien..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *