Utopia nieuwtjes 16 februari

Utopia nieuwtjes 16 februari

Alle Utopia nieuwtjes van 16 februari kun je hier terug vinden. We hebben alle kleine gebeurtenissen voor je op een rijtje gezet. Zo ben je weer volledig op de hoogte en mis je niets!

 • Arjuna is geweest in Utopia. Hij heeft samen met Gabriëlle gesport. Maar voor het sporten nog even de vorderingen gemeten op de weegschaal. Dat is wat aan de lage kant, ze is 0.3 kg afgevallen. Wellicht komt dat door haar schransdag. Daarna is Gabriëlle samen met Arjuna, Joey, Gaby en Naomi naar buiten gegaan en hebben daar lekker gesport.(zie video)
 • De jacuzzi is weer opgehaald, de troep eromheen hadden de bewoners nog niet opgeruimd.
 • Colinda is druk bezig geweest met het schrijven van een brief.
 • Wilco en Ivan zijn buiten druk bezig met bouwen. Af en toe hield Ivan even een pauze om ruzie te maken met Nicole…
 • Momenteel is het erg rustig in Utopia. Wel hebben we Patrick horen zeggen dat er vandaag mogelijk een centraal komt. Wie weet kunnen we daar later meer verslag over uitbrengen.
 • Het is dringen geblazen bij de laptop. Veel mensen en weinig apparatuur is niet handig. Nog een kleine bijkomstigheid is dat de oplader weg is. Nicole heeft wel een vermoeden wie dat gedaan heeft. Voor zover wij begrijpen doelt ze op Chris.
 • Er is een pooltafel besteld en vandaag gearriveerd, zo hebben de bewoners nog meer tijd om te ontspannen. (zie foto)
 • Django Wagner komt waarschijnlijk optreden als Joey jarig is.
 • Morgen komt er een gospelkoor optreden dat heeft Gaby geregeld. Samen met Laura bespreekt de gelovige of het evenement een beetje loopt. Volgens Gaby niet echt maar ze heeft er alles aan gedaan wat ze kon als het op promotie aan komt. Zo heeft ze gemaild naar radio stations maar geen reactie gehad… Zal het nog goed komen?

Uiteraard zullen we dit bericht nog aanvullen. Kom je regelmatig even terug? Niets meer missen? Volg ons dan via Facebook en Twitter!

Pooltafel in Utopia

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke g at 15:52

  Wat ze moeten bouwen is een speeltuin daar kunnen ze af en toe in wat ook een kleine kinderen zijn het, het wordt al erger met hun kinderlijk gedrag
  Ruzie maken over wie op de laptop mag Patrick is er op nu wil Colinda ik dacht dat er 2 waren en 1 telefoon en is er geen reserve oplader
  Het enige wat ze veel van hebben is drank
  Ze kunnen beter als ze voldoende zakgeld hebben een eigen i-pat kopen mag niemand anders op dan zij zelf je heb er al 1 voor ongeveer 150 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *