Vergadering over Utopia magazine

Vergadering over Utopia magazine

Tijd om eens te gaan zitten en een kleine vergadering over Utopia magazine te houden. Gabriëlle krijgt naast Patrick nog meer hulp namelijk van Gio en Naomi. Hoe gaat het ontwikkelingsproces?

Allereerst is Patrick aan het woord, hij heeft het over de deadline en dat ze nog maar 10 dagen de tijd hebben om iets neer te zetten. Hij hoopt dat Gabriëlle het op tijd af gaat hebben. Ook maakt hij kenbaar dat hij groter wil denken dan een schoolkrant. En dat is iets waar Gabriëlle bang voor was. Patrick probeert de boel over te nemen. Ik wil het echt op mijn manier doen voegt ze eraan toe. Ook was heel het magazine haar idee en is dus eindverantwoordelijke van dit product.Sorry Patrick, maar jij bent zo gefocust op geld verdienen. Ik wil dit magazine met liefde maken en als ik elke keer de druk hoor van cijfers en wat er uitgebracht moet worden en waar ik allemaal aan moet denken is dat hele magazine niet meer mijn ding. Als ik mee ga in alles wat jij denkt dan verlies ik mijn grip erop en dan verlies ik waar het mij echt om draait. Ik wil me niet te druk gaan maken om die hoge cijfers en hoe groot. Voor mijn part pak ik het klein aan en groei ik alleen maar verder. Naomi heeft ook wel een mening over het geen wat Gabriëlle net allemaal zei. Ze vind dat je het beter klein kunt houden als het dan ook goed is. Gabriëlle benadrukt dat ze de laptop zoveel mogelijk zal proberen te bemachtigen om de deadline te halen.

Patrick wil wederom een huisje bouwen

De vergadering zit er nog niet op, want Patrick heeft namelijk nog een plan. Hij wil een redactiekantoor bouwen binnen een paar dagen. Dan kun je pas echt professioneel aan de gang! Ook heeft de uitvinder nog velen ideeën die in de volgende magazines toegevoegd kunnen worden. Gabriëlle vind dit wel leuk om te horen en morgen zal er wederom een vergadering plaats vinden om onder andere de bouwplannen eens goed door te spreken. Gabriëlle bedankt de redactieleden dat ze echt in het blad geloven en dat ze mee willen werken. Daarmee eindigt de vergadering.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Willy at 19:59

    Een redactie kantoor, moet niet gekker worden zeg, patrick krijgt het in zn bol, en eerdat het blad misscien gaat lopen is utopia al dicht,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *