De strijd over de markt blijf doorgaan

De strijd over de markt blijf doorgaan

Eerder schreven we al over de markt, en de wat mindere soepele samenwerking tussen Bjorn en Gio. Bjorn heeft uiteindelijk besloten de organisatie neer te leggen, de communicatie is er gewoonweg niet. Vanavond ging Mark het gesprek aan met Bjorn en betrok al snel Gio erbij. De strijd ging dus nog even door in Utopia land!

Bjorn legt Mark uit wat er allemaal gebeurd is en waarom hun samenwerking spaak liep. Zodra Mark Gio ziet roept hij hem er even bij en vraagt de student hoe het nou precies zit. Ik voel wat spanning. Jij hebt het altijd gedaan, hij is nieuw en hij wil ook graag zijn visie erop eh… Maar Gio onderbreekt Mark en zegt dat hij bij Bjorn moet zijn. Ze hebben samen besloten te stoppen met hun samenwerking. Bjorn doet de webshop en hij de markt. Bjorn blijkt daar ineens anders over te denken. Echter ziet Gio het absoluut niet zitten en zegt Met twee kapiteins op het schip moet je samen kunnen varen. Ja, anders moet er één over boord hè? antwoordt Mark sarcastisch. Bjorn probeert de samenwerking toch weer te herstellen en vertelt wat er in zijn ogen verbetert moet worden. Zo moet er een plattegrond en draaiboek komen en dient alles eerder gepland te worden. Kortom een stuk professionalisering. Maar Gio zegt dat dat nooit geweest is. Ivan hoort inmiddels ook de discussie en geeft zijn mening ook, je hoeft het niet allemaal alleen te doen hè? Je zag het bij Mark ook hetzelfde, met Bjorn gaat het nu ook niet… Ik denk dat het beter is om het samen te doen. Echter blijft Gio volhouden dat hij geen samenwerking wil en Ivan zet zijn mening wat duidelijker voort. Het moet gewoon beter, dat vindt iedereen. De boekhouding werd op het laatste moment gedaan, en de markt wordt al vijftien maanden op het laatste moment georganiseerd. De markt is niet iets wat je in je eentje moet doen. Moet je kijken hoe goed het ging toen je het met Nicoline deed. Jullie deden het samen en daarom was het een succes. Zij deed het ene, jij deed het andere. Jij deed het contact en ik vind dat jij dat echt het beste kan. Relaties onderhouden kun jij echt als de beste. Maar organisatie moet je aan hem overlaten. En Bjorn moet ook nog even wat kwijt, mogelijk kan hij daar Gio mee overhalen. Ik weet ook niet alles. Ik wil ook graag leren in elk opzicht. Ik ben een spons. Ik vind het jammer dat je zegt, ik zie er geen potentie in om samen te werken met Bjorn. Ik heb dat wel, ondanks dit, ik bedoel, dit zijn dingen die moeten kunnen. Jou zit iets dwars en mij zit iets dwars, dat zeg je tegen elkaar. Ik ben daarin heel reëel. Ik sta ervoor open om dat samen te doen, alleen denk ik dat er hele duidelijke afspraken gemaakt moeten worden over hoe en wat we aan elkaar verwachten en hoe en wat we aan elkaar overdragen. Ik denk dat wij heel erg op elkaar lijken. We hebben allebei mankementen en waar we nu een beetje mee bezig zijn om van allebei de minpunten naar boven halen en elkaar daarmee onderuit trappen. Dat is van ons allebei een beetje kansloos en echt niet nodig.Maar nee Gio is niet over te halen en houdt voet bij stuk. Uiteindelijk wordt er besloten dat Gio alle dingen die verbetert moeten worden moet veranderen binnen 2 dagen. Daarna gaan de heren samen met Mark weer rond de tafel zitten. En dan kunnen de heren verder kijken hoe ze het gaan doen. Niet veel later bespreken Bjorn en Ivan het voorval, volgens Ivan had hij gewoon door moeten zetten. Zou het nog goed komen met de Utopia Markt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 11:58

  Waarom maken ze zelf geen kramen hoef je ook niet elke maand kramen te bestellen ze geven toch al hun geld onnodig uit dat kan er ook nog bij gaat volgens mij minder kosten als ze ze zelf hebben
  Laura B kan toch ook wel eens wat doen volgens mij doet ze niks laat die eens wat gaan doen dan alleen overal commentaar op te geven
  Maak gewoon 1 draaiboek over de markt kan je alle maanden gebruiken hoef je alleen de mensen te bellen of leg vast dat ze alle keren komen en komen ze niet laat hun zelf dan afbellen

 2. dorina at 07:48

  Mark,dit heeft geen zin om als tussen persoon tebemiddelen.en bjorn laat gio mooi alleen doen ik hoop dat gio met de markt goed op zijn bek gaat. Wat een ego. Bjorn richt je op je eigen ding. Gio wil niet met je samen werken. Wat is die gio een ………

 3. Therese at 00:57

  Nou Ivan de markt loopt niet al 15 maanden slecht want Aike en Isabella zijn er mee begonnen toen liep het als een trein en toen Aike eruit ging heeft Isabella en Nicoline het gedaan en dat liep nog beter dan met Aike ,weet je wat het nu is Gio kon het niet hebben dat mark binnen kwam en Gio wilde helpen met de financieen en prompt nu is het zelfde geval met Bjorn den k dan maar eens na aan wie het ligt .De vorige markt had hij niet eens kramen besteld de kneus omdat hij te druk is met zijn derde liefje Naomie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *