Gio vindt Mark een bullshit mannetje

Gio vindt Mark een bullshit mannetje

Gisteren avond laat waren Gio en Patrick bezig met het zwembad, ze maakten deze schoon. Al snel ontstond er een gesprek, dit keer ging het over Mark en Bjorn. De heren hebben wel een mening over hun mede bewoners naar aanleiding van een pittig gesprek over de markt.

Het boeit me ook niet hoor zegt Gio tegen Chris, hij heeft genoeg mensen buiten opgelicht hoor! Vervolgens volgt er een streamlock en Gio vertelt verder, al moet ik de markt door Gaby laten doen… Ook loopt hij al 3 maanden achter met de bankboeken. Hij zegt helemaal up to date te zijn maar het is zo’n bullshit mannetje! Ook zou Gio de boekhouding nagekeken hebben en het klopt voor geen meter. Daarna gaat het gesprek over Bjorn, over de manier waarop hij zich opstelt. Tegen mij een beetje…. Volgens Patrick is het dezelfde manier als toen de financiën overgenomen werden door Mark. En een beetje Ivan als sterke hand achter je houden. Ik zou pissed zijn. Denk je dat ik me laat kennen antwoordt Gio, door dat soort mannetjes. Popie jopel met zijn gelach! Hij voelt zich the man vult Patrick aan. Gio vindt het wel prachtig, dat is toch mooi en lacht wat. Je kunt er alleen maar om lachen. Je kunt geen discussie met hem voeren, dat is hetzelfde als met Ivan, dan zeg je wat en als er iets is wat hem niet aan staat zegt hij hou je mond. Je moet er gewoon van genieten, dat is alleen maar mooi!

Een deel van het gesprek kun je hieronder terug kijken per video.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *