Adriaan pakt zijn spullen, hij heeft het vermoeden dat hij Utopia 2 moet verlaten

Adriaan pakt zijn spullen, hij heeft het vermoeden dat hij Utopia 2 moet verlaten

Adriaan staat vandaag al vroeg zijn spullen bij elkaar te pakken. Als Hiske het huisje in komt lopen, schrikt ze van wat ze ziet. Ze vraagt om opheldering. Ik ga zo meteen naar huis, ik denk echt dat ik naar huis ga zegt Adriaan zonder enige twijfel. Hiske blijft hem vol verbazing aankijken. Adriaan is zijn kist aan het inpakken roept ze naar buiten. Wat is dit?! Zal Adriaan zijn vermoeden later vandaag uitkomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *