Shelley en Gerrit lijken weer bij elkaar te zijn, Hiske en Adriaan bespreken dit

Shelley en Gerrit lijken weer bij elkaar te zijn, Hiske en Adriaan bespreken dit

Als Adriaan en Hiske in bed liggen bespreken de twee samen de dag. Ook hebben de twee het over de romantische date van Gerrit en Shelley die plaatsvond. Het koppel lijkt elkaar weer helemaal gevonden te hebben. His, wat vind je ervan dat Gerrit en Shelley weer bij elkaar zijn? vraagt Adriaan. Hiske geeft aan dat ze dit wel zag aankomen, eigenlijk al sinds de Utopia Meerspelen. Adriaan zucht en vraagt zich soms af waar hij belandt is. Wat een theater hier benadrukt hij. Hiske laat weten dat ze zag dat Shelley nog steeds gevoelens voor hem had, ondanks dat ze vier maanden geleden uit elkaar gingen. Ze vindt het in ieder geval leuk om bij hem te zijn gaat ze verder. Ze wil gewoon aandacht en hij geeft haar aandacht onderbreekt Adriaan haar. Hij zag namelijk ook dat ze heel erg achter Maikel aanliep de afgelopen tijd. Maar Gerrit is echt héél erg verliefd op haar, al sinds Shelley door de poort kwam lopen vertelt Hiske. Zal de relatie dit keer wel standhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *