Shelley organiseert een date voor Gerrit, is het hun laatste avond samen?

Shelley organiseert een date voor Gerrit, is het hun laatste avond samen?

Shelley heeft afgelopen avond de Mongoolse tent helemaal ingericht voor een romantische date. Zo heeft ze gezorgd voor een hapje en een drankje en branden er kaarsjes. Na de voorbereiding is Shelley klaar voor de date. Gerrit heeft zichzelf opgefrist en hij heeft een lekker geurtje opgedaan. Hij is onder de indruk als hij de deur van de Mongoolse tent opent. Waarom heb je dit georganiseerd vraagt hij nieuwsgierig. Shelley legt uit dat dit wel eens de laatste avond van hem kan zijn. We hebben best wel veel meegemaakt en ondanks alles wilde ik toch iets leuks voor je doen legt ze verder uit. Samen gaan de twee op de kussens liggen en Gerrit heeft Shelley een kus. De twee praten kort over wat Gerrit gaat doen als hij morgen Utopia 2 niet hoeft te verlaten. Al snel komt Hiske de Mongoolse tent binnen met een pot vol met pittige vragen. Zo praten ze onder andere over hun onderlinge relatie en over de toekomst. Zal dit dit laatste avond van het tweetal zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *