De bewoners uit Utopia 2 houden een slaapfeestje

De bewoners uit Utopia 2 houden een slaapfeestje

De bewoners zitten afgelopen avond gezellig aan de vijver en ze lijken een plan te hebben bedacht. Een aantal bewoners wil namelijk een slaapfeestje houden in het huisje van Jens en Mylène. Het idee is dat Franny, Kaylee en Dylan blijven slapen. Jens en Mylène gaan nu waarschijnlijk op één bed legt Merel Jessie uit. Franter gaat op één bed van hen, Maikel op een matras en dan gaan Dylan en Kaylee op hun eigen matras voegt ze eraan toe. In de caravan lijkt er ondertussen ook geschoven te worden met de slaapplekken. Hiske en Alexandra tillen een matras naar buiten en Mariska vraagt met een glimlach wat de bedoeling is. Dit matras gaat terug, want Hiske gaat naast Adje slapen zegt ze. Dat vindt hij hartstikke leuk. De avond is dus gezellig verlopen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *