De groep is er nog niet achter welke genomineerde door Mariska naar huis gaat sturen

De groep is er nog niet achter welke genomineerde door Mariska naar huis gaat sturen

Mariska zal moeten beslissen welke bewoner Utopia 2 moet verlaten. Zal het Gerrit, Adriaan of Maikel worden? De bewoners hebben nog niet achterhaald wie Mariska naar huis zal stemmen. Wat denk jij dat ze gaat doen? vraagt Shelley afgelopen avond aan Alexandra. Alexandra vertelt dat ze het niet weet. Zou je het erg vinden als Gerrit naar huis gaat vraagt Alexandra. Ik zou het jammer vinden reageert Shelley. Toch geeft ze aan dat het leven zonder Gerrit ook door zou gaan. Daar is Alexandra het mee eens. De vrouwen lijken overal rekening mee te houden. Ik weet ook niet hoe ze denkt over bijvoorbeeld Maikel vertelt Alexandra. Ik vind het spannend hoor Shell benadrukt ze aan het einde van het gesprek. Welke bewoner zal Mariska naar huis sturen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *