De bewoners uit Utopia 2 maken het gezellig en houden een afscheidsfeestje

De bewoners uit Utopia 2 maken het gezellig en houden een afscheidsfeestje

Gerrit, Maikel en Adriaan zitten in de gevarenzone en zijn genomineerd. Morgen zal één van deze bewoners naar huis gestemd worden door nieuwe bewoner Mariska. Aan het begin van de avond besluiten de bewoners daarom om het gezellig te maken met zijn allen. Gerrit heeft zijn draaitafel buiten neergezet en vrolijk draait hij plaatjes. De bewoners komen al snel naar het plein om met elkaar te praten en te dansen. Wat later neemt Maikel plaats achter de draaitafel. De bewoners lijken het naar hun zin te hebben. Wat zal de rest van de avond brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *