Jessie spreekt Shelley aan als ze drinken van de bv pakt

Jessie spreekt Shelley aan als ze drinken van de bv pakt

Shelley heeft een blikje drinken gepakt. Deze is van de bv en eigenlijk voor de klanten bedoeld. Dit schiet bij Jessie in het verkeerde keelgat. Hij lijkt behoorlijk geïrriteerd door Shelley haar actie. Waarom ben je een blikje aan het drinken vraagt Jessie. Omdat ik een blikje aan het drinken ben antwoordt Shelley. Jessie wil weten waarom ze overal lak aan heeft. Je hebt gewoon dag in, dag uit overal schijt aan eindigt Jessie. Ik heb hem wel geturft laat Shelley weten. Kwaad loopt Jessie weg. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *