Mariska praat met genomineerde Adriaan, wat is zijn doel nog in Utopia 2?

Mariska praat met genomineerde Adriaan, wat is zijn doel nog in Utopia 2?

Mariska heeft al gesprekken gevoerd met Maikel en Gerrit. Wat later is Adriaan aan de beurt. Hij is bezig met de planten water geven en Mariska besluit hem gezellig te helpen. Ze vraagt Adriaan wat hij ervan vindt dat hij genomineerd is. Adriaan laat weten dat hij al veel mooie doelen heeft gehaald maar dat hij toch graag zijn vijftien maanden wil volmaken. Welke doelen heb je nog vraagt Mariska. Adriaan vertelt dat hij verder wil gaan met het onder de aandacht blijven brengen van veganisme. Verder wil hij graag verdergaan met het zorgen voor de groepsprocessen en het verzorgen van zijn grote vriendin Katie. Het is zoals het is concludeert Adriaan verder. Mijn lot bepaalt wat er morgen gaat gebeuren eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *